A keresztény Isten számára miért bűnös cselekedet a házasság előtti szex?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 21:17
21/28 anonim válasza:
Persze, akkor mindent szabad, mi?
22/28 anonim válasza:
igaza van az utolsó előtti kommentelőnek,DE akkorsem kell utat nyitni a gonosznak igaz ,hogy az ÚR már elvitt minden bűnt de ettől függetlenül nem kell viszaélni ezzel + aki szereti az Urat megtartja tanításait
23/28 A kérdező kommentje:
mit jelent az, hogy az Úr elvitt minden bűnt?
2014. júl. 26. 19:53
24/28 anonim válasza:
Azt, hogy levághatod kis gyerekek fejét, megkeserítheted mások életét, meghúzhatsz egy birkát, mert ott van a krisztusban a szeg és szétroncsolta a szívét. :S
25/28 anonim válasza:
Jahjjj Lucifer szerinted hívő ilyet tesz??? Amúgy azt jelenti ,hogy mivel tehát te bűnös vagy mert már fogantatásodtól fogva bűnösnek születtél (testileg) . Ezért nem tudsz majd szent életet élni és ne is akarj mert nem fog menni, itt a lényeg Jézus rá kell hivatkozni Ő lejött , Ő megtett mindent és ez a Túl szép ,hogy igaz legyen evangélium,de így van . Tehát ha teljesítménycentrikus életmódot akarsz élni tehát gondolok itt mindenre: Nem káronkodsz egésznap szinte olvasod a bibliát(tanulmányozod),Nem nézel Tv-t,eladod az összes vagyonod ..stb,stb,stb Ez nem fog menni . MErt ha te teljesítménycentrikus vagy és igenis úgy gondolod ,hogy te majd a cselekedeteid által fogsz a menyországba menni akkor hajrá ,de ahoz nem elég 99.9% itt 100% fog kelleni mint Jézustól és előre el mondom nem leszel képes rá! Tehát Jézusra kell hviatkozz elkell fogadd személyes megváltódnak és hinned kell ,hogy feltámadt a halálból+ megvallod Őt Uradnak. Ha ezeket beteljesíted amit mondtam az előző mondatban GARANTÁLOM ,hogy a menyországba mész vagyis nem csak én garantálom hanem Pál apostol is mert ő írta ezt a Római levelébe. Tehát lehetsz gyilkos ,de ezzel utat engedsz a gonosznak és nem biztos ,hogy visszatalálsz a helyesútra ,de innen is lenne kiút nehezen. Azonban kérdem én mi akik hiszünk Jézusban és szeretjük minek tennénk bármi ilyen fajta rosszat már maga nem lesz rá vágyad. Itt Jézus a megmentőd és ha ezt nem fogadod el nem lesz esélyed máshogy a mennybe menni! Lehetsz te a világ legkedvesebb ,legjobb embere semmit nem fogsz vele érni ha nem 100%ot adsz ami nem fog menni
26/28 A kérdező kommentje:
sok minden tesz az ember a hit nevében. sajnos gyilkolni is szoktak, igen.
2014. júl. 27. 13:11
27/28 anonim válasza:
A hit nevében nem szabadna a gyilkolni a hit az békesség és szeretet . Aki gyilkol az maga miatt gyilkol ,de ezt is megbocsájta neki az Úr ha megbánja és Jézust elfogadja személyes megváltójának
28/28 anonim válasza:
nem azzal van a baj hogy az emberek vallasosak, ez alapveto szukseglete szerintem az embernek, hogy higgyen valamiben, hogy tudja valahova tenni magat ebben a nagy vilagban, es alapveto szukseglet egy felsobb hatalomba kapaszkodni. igazabol azert szerintem mert ijeszto az a tudat, hogy egyedul vagyunk a vilagban es jo erzes ha van valaki, valami biztos amiben eltokelten bizhatunk es ez a valaki v valami ugymond fogja a kezunket . mint egy nagytestver. szerintem egy ember addig nem erett felnott ameddig ezt nem latja at. na mar most tudom hogy sokakat beleneveltek egy bizonyos skalan terjedo hitbe, elvakultsag a 'becsukom a szemem' magas iskolaja. de vannak szerencsesek akik a sajat tapasztalataikra olvasmanyaikra alapozhatnak es kialakithatnak egy sajat szemleletet hittel kapcsolatban. midenki hisz ezt szogezzuk le. de azon igazan elgondolkodhatnanak paran hogy az egyhaz mint szervezet bizonyos emberek eleteben mennyire iranyito jelleggel mukodik. a kereszteny vagy akarmilyen vallassal mint azzal semmi gond nincsen hisz az is csak egy utja a hitnek amire mint alap epitoko szuksege van az embernek. de mint egyhaz, mint hatalom aki hatalmat is gyakorol barsonyruhaba bujtatva szerintem nagyon beteg dolog. ez hogy nehanyan elhiszik hogy a szex mint olyan feler a gyilkossaggal szerintem nevetseges. nem tudom ki talalta ki de biztos nem jezus :D osho nagyon szepen kifejti tobb konyveben is hogy ezzel a kijelentessel az egyhaz buntudatot kelt az emberben es ezaltal gyakorolja hatalmat. az is elgondolkodtato hogy a biblia napjainkban az eredeti iratok nagyon csekeny hanyadat tartalmazza csak . gobdolkozzatok mar emberek! a regi korok emberei is csak ugyanolyan emberek voltak mint mi! nem szentek ! habar igen sok helyen ugy vannak beallitva.. ha most kene osszeallitani egy 100fős csoportnak egy konyvecsket amire emberek millioi adnak jobban mint az anyjuk szavara vagy nemtudom milyen peldaval eljek, nem allnatok hozza szkeptikusan? ha az ember kezebe ilyen hatalom kerul ott nagy valoszinuseggel elo fog torni a hatalomehseg is! persze eljen ugy mindenki ahogy jonak latja ez csak az en velemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!