Ti is láttátok már Jézust?
Épp az ágyamban feküdtem és bűnös gondolatok jártak az eszemben, sőt, el is határoztam, hogy valami rosszat teszek, amit nem akarok leírni, ám az utolsó pillanatban, Ő közbelépett és azt mondta, ne tegyem.
Azonnal imádkozni kezdtem, hihetetlenül buzdító volt, de vannak kételyek bennem. Mi van, ha nem is Őt láttam. Mert hát nem azt mondja a Biblia a Máté 24:23-ban, hogy "ha valaki azt mondja: >>Íme, itt a Krisztus<<, ne higgyétek el"
Szóval akkor most lehet, hogy Sátán küldött nekem látomást? De akkor miért akarna lebeszélni a bűnről? Vagy csak blöffölt? Lehet, hogy dupla blöff? Teljesen összezavarodtam. Nektek volt hasonló élményetek?
Nem.
Viszont Odinnal álmodtam,meg a többi istennel többször is.
Nem...:) de minden nap érzem jelenlétét az életemben és ez boldoggá tesz.
Te azért láttad amiért Tamásnak is szüksége volt látni a sebeit ahhoz,hogy higyjen. :)
Vigyázz a hitedre ne engedj a gonosznak és akkor minden nap érezni fogod jelenlétét az életedben.
Jézus azt mondta,hogy "Boldogok vagytok mert láttok,de mily boldogok azok akik nem látnak és hisznek.." :)
Mindannyiunkban lapul egy hitetlen Tamás, egy tagadó Péter,és sajnos némelyikűnkben egy áruló Judás.
Ne félj hinni barátom mert Jézus nem csak egy látomás hanem Ő a te testben feltámadt Megváltód is.
Tarts ki és harcold meg a hit nemes harcát! :)
Üdv...
> Őt nem láthattad max az angyalát mivel nem fog megjelenni
> csak úgyni miközbe hokizol ezt ne várd tőle.
Eljönni nem fog ez igaz de a nyilvános felhőkön való visszatérés angyalokkal és egy kis megjelenés között elég nagy különbség van.
Jézus nagyon sok embernek megjelent az idők során. Hogy csak egy ismertebbet mondjak Szent Pálnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!