Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti is láttátok már Jézust?

Ti is láttátok már Jézust?

Figyelt kérdés

Épp az ágyamban feküdtem és bűnös gondolatok jártak az eszemben, sőt, el is határoztam, hogy valami rosszat teszek, amit nem akarok leírni, ám az utolsó pillanatban, Ő közbelépett és azt mondta, ne tegyem.

Azonnal imádkozni kezdtem, hihetetlenül buzdító volt, de vannak kételyek bennem. Mi van, ha nem is Őt láttam. Mert hát nem azt mondja a Biblia a Máté 24:23-ban, hogy "ha valaki azt mondja: >>Íme, itt a Krisztus<<, ne higgyétek el"

Szóval akkor most lehet, hogy Sátán küldött nekem látomást? De akkor miért akarna lebeszélni a bűnről? Vagy csak blöffölt? Lehet, hogy dupla blöff? Teljesen összezavarodtam. Nektek volt hasonló élményetek?

2014. júl. 8. 13:21
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
64%
Igen, múlt héten a VOLT fesztiválon.
2014. júl. 8. 14:32
 12/31 anonim ***** válasza:
30%

Tagadom a Szent Lelket!

2014. júl. 8. 14:39
 13/31 anonim ***** válasza:
46%
Nekem a keresztanyám 3-szor is látta. 1. álmában, vagy félálomban jelent meg neki. Lebegett a feje felett, ahogy feküdt. 2. akkor, amikor egy szer koromsötétben biciklizett haza, és megijedt, hogy nem talál haza. Azt mondta, hogy akkor egy fény (Jézus) végig ott volt mellette és hazavezette. 3. pedig egy uszodában jelent meg neki csak úgy a víz felett. A szüleim nem hisznek neki, de én igenis elhiszem!
2014. júl. 8. 15:00
 14/31 anonim ***** válasza:
39%

"Azt mondta, hogy akkor egy fény (Jézus) végig ott volt mellette és hazavezette."

A keresztanyádat hazavezette a néhány hónapos gyerekeket hagyja, hogy legyilkolják a háborúban és tőle simán éhen halnak. Nem korrekt a srác, legközelebb, ha találkozunk elbeszélgetek vele.

2014. júl. 8. 15:13
 15/31 anonim ***** válasza:
81%
Érdekelne mit szedtek, és honnan szereztétek be :D
2014. júl. 8. 15:21
 16/31 anonim ***** válasza:
16%
15-ös: persze, megértem a dühödet! De tudod, Isten útjai kifürkészhetetlenek. Amikor bűnöztünk a Paradicsomban, onnantól a halál is megjelent az életünkben! Aki hisz benne, annak talán megjelenhet. A világ több pontján számoltak már be Jézus-látomásokról, tehát nem kitaláció,
2014. júl. 8. 15:27
 17/31 anonim ***** válasza:
6-os, kérdezd már meg légyszi tőle hogy velem is ő van-e :D
2014. júl. 8. 15:28
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"A világ több pontján számoltak már be Jézus-látomásokról, tehát nem kitaláció,"

Ez aztán a megdönthetetlen érv.

2014. júl. 8. 15:39
 19/31 anonim ***** válasza:
12%

"Szóval akkor most lehet, hogy Sátán küldött nekem látomást? De akkor miért akarna lebeszélni a bűnről?"

A sátán nagyon ravasz. Egyszer például élt egy apáca aki a gonosztól megkapta a stigmákat. (cserébe a lelkét kérte) Mindenki azt hitte hogy ez az apáca micsoda nagy szent. Aztán valahogy kiderült a dolog mert később ördögöt is kellett belőle űzni.

Szóval igen van olyan amikor látszólag valaki mondjuk Jézust látja és valójában ez a gonosz műve. Ahogy mások is írták a legjobb ha a dolog gyümölcseit nézed. Ha úgy érzed hogy ez téged jó irányba befolyásolt akkor örülj neki és adj hálát Istennek amiért ilyen nagy csodát tett veled. Képzeld el hogy hányan éltek eddig akik egész életükben nagyon szerették volna látni Jézust de nem kapták meg ezt a kegyelmet.

Én egyébként még nem láttam Jézust de más módon már megtapasztaltam Isten jelenlétét és sok más kisebb-nagyobb csodában volt részem. És sok más olyan ismerősöm is van akiknek szintén voltak hasonló élményeik. Ezek a dolgok egyáltalán nem ritkák.

2014. júl. 8. 15:46
 20/31 anonim ***** válasza:
43%
Ha a gonoszt látod akkor nem békesség tölt el hanem félelem...
2014. júl. 8. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!