Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hazudtam Jehova Tanúinak!...

Hazudtam Jehova Tanúinak! Pokolra fogok kerülni, vagy milyen büntetésre számítsak? Jehova milyen büntetést szán nekem?

Figyelt kérdés

Két idős néni csöngetett, akkor mondták, hogy személyesen hozták a folyóíraatot! Őrtorony már sokszor szedtem ki a posta ládánkból.

És megkérdezték, hogy olvastam-e már az előzőeket.

Határozottam mondtam, hogy Igen!

Kérdezték, melyik rész tetszett belőle a legjobban. Mire azt hazudtam gyorsan hogy a 3 vagy 4 hónappal ez előttibena 2. cikk, a nevét elfelejtettem(direkt ilyet mondtam, biztos nem emlékeznek mi volt 4 hónappal ez előtt a 2. cikk!)

Majd gyorsan elköszöntem!

Az igazság az, hogy el se olvastam ezeket, hanem elégettem mert bográcsoláshoz pont jó volt gyújtósnak!

Most félek, hogy rossz hogy hazudtam nekik!

Milyen büntetést fogok kapni emiatt? Vagy a Pokolra jutok?

Az számít, hogy nem vagyok Jehova Tanúja?

Vagy megtud büntetni Jehova így is?

16/F

2014. júl. 7. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Isten gyűlöli a hazugságot.

De megbocsájtó is tud lenni. Kérd Istent hogy bocsássa meg azt hogy hazudtál. S többet ne hazudj.

Az hogy elégetted az újságokat nem gond. Simán pótolhatók mert az interneten fent van. Letudod tölteni ha annyira érdekel. Bár ugye írásod alapján nem úgy tűnik.

Az hogy Jehova tanúi iránt nem érdeklődsz azzal nincs semmi baj. Hogy Isten sem érdekel az már probléma. De ha róla akarsz képet kapni akkor inkább olvasd a Bibliát. Kezd az evangéliumokkal. S hagyd a tanúkat.

2014. júl. 12. 09:48
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

A Jehova Tanúi bűnszervezet tele van hazugságokkal, ferdítésekkel, botrányokkal, és az egész szekta kialakulása egy vicc. Olvass utána hogyan épül fel a szervezet, kik találták ki a törvényeiket és tanításaikat, és milyen hataloméhes, pénzéhes, hazug gazemberek voltak. Olvass utána hány ember életébe került a hülye tanításuk és parancsaik. A Szentírás kiforgatását 1-2 gazember vezetőjük tette meg, és erre épül az egész szánalmas kis szektájuk, rengeteg embert húztak és húznak csőbe a mai napig, hazudnak, Istenkáromlók és inkább szolgálják a Sátánt mint Istent.

Isten szemében még egy ateista is többet és egy Jehova Tanúnál, mert az ateista legalább nem talál ki Istenről hazugságokat, és nem mocskolja be.

2014. júl. 12. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
40%

Na látod kedves kérdező, ezért már érdemes megvizsgálnod az igazságot a Tanúkkal kapcsolatban! Ha ilyen primitív indulattal és vak gyűlölettel szidják őket, akkor ott lehet hogy teljesen más van. :-)

Most gondolj bele, az igazi bűnözőkröl mikor eyzélnek így?

2014. júl. 14. 06:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Egyetértek a 13. válaszolóval. Kérdező vizsgáld meg hogy mi az igazság a tanúkról. A kezdetektől egészen napjainkig.

2014. júl. 14. 08:29
 15/15 anonim válasza:
Ba**ki... Már megint a GY.I.K sötét oldalán vagyok
2014. nov. 3. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!