Bűn-e, ha valaki nem áll fel a himnusz alatt?
23:29:
Ezt nekem szántad vagy a kérdezőnek? Ha nekem, ugyan világosíts már meg, hátha rájövök! ;)
"Taplóságnak" szerintem akkor számít, ha pl. ünnepség van és ott nem állsz fel.
Ha otthon ülsz és a tévében megszólal a Himnusz, felállsz?
Vagy szilveszterkor, éjfélkor, mit csináltok a Himnusz alatt? Mi fel szoktunk állni, volt olyan szilveszter, hogy vigyázzban álltunk (kissé imbolyogva) és énekeltünk (üvöltöttünk), de pohárral a kézben. Ez bűn?
Persze aki épp a rakétakilövéssel foglalatoskodik, az nem tud vigyázzban állni.
A JT valamit totálisan félreértelmezik a Biblia bálványimádásról szóló részét. Én nem vagyok bibliatudós, de ezt józan ésszel fel lehet fogni, hogy a zászló előtti tisztelgés nem bálványimádás. Ez egyszerűen tisztelet.
Hol imádják a zászlót, mint Isten? sehol.
"sokan negy magyarnak, nemzeti érzelműnek tartják magukat, de az országuk törvényeit, vagy törvényes vezetőit nem tisztelik. hogy lehet szertni egy országot, de a törvényeit meg elvetni? ez hasonló ahhoz, mint aki elfogadja Istent, de a Bibliát nem."
Látszik, hogy se a politikához, se a teológiához nem értesz. Erkölcstelen nemzetáruló vagy. Nem véletlen, hogy a derék németek színes kis háromszögeket varrtak nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!