Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn-e, ha valaki nem áll fel...

Bűn-e, ha valaki nem áll fel a himnusz alatt?

Figyelt kérdés
ha igen, melyik magyarországon érvényes jogszabály szerint? van -e olyan ma magyarországon, hogy vallásszabadság? vagy ebbe ez nem fér bele? kérlek NE MÁSOLJATOK BE SEMMIT! köszi.
2010. jan. 6. 17:11
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Nem értem a kommentet.
2010. jan. 6. 17:43
 12/43 A kérdező kommentje:
eldöntendő kérdés.
2010. jan. 6. 17:44
 13/43 anonim ***** válasza:
Kérdező: Te nem álltál fel?
2010. jan. 6. 17:46
 14/43 anonim ***** válasza:

Aki nem áll fel, azt meg kell kövezni. A Bibliában erre számtalan helyen van példa.

Senki ne vegy szó szerint.

2010. jan. 6. 17:48
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a tegnapi kérdés miatt, ahol vki kérdezte, h hogyan vegye rá a jehovás barátját, h elmenjen a SAJÁT (!) diplomaosztójára, tetted föl a kérdést.

Gondolom te is jehovás vagy, de ha ennyire nem tisztelitek Magyarországot, akkor miért nem mentek ki Amerikába, ahonnan a szektátok jön ?!Különben meg tegnap is kifejtettem már, h azért elég érdekes, h még az is bálványimádatnak minősül nálatok, ha vki föláll a himnuszra, de az őrtorony szervezet iránti megkérdőjelezhetetlen és kivétel nélküli lojalitásotok nem számít annak?! Hogy is van ez ???

Ez az elvakult szekta kifordítja a Bibliát ahogy tudja, és ellehetetleníti az ún. híveinek az életét.Fölháborító, h minden következmény nélkül működhet egy ilyen szervezet ma Magyarországon !!

2010. jan. 6. 17:54
 16/43 anonim ***** válasza:
58%

jehovás provokátor a kérdező!

bűn, a hazája ellen

2010. jan. 6. 18:09
 17/43 anonim ***** válasza:
70%
nem bűn,csak igen nagy szégyen!!!
2010. jan. 6. 18:37
 18/43 anonim ***** válasza:
50%

Most ebbe mi bűn van? Szerintem jó kérdést tett fel, függetlenül attól hogy jehovás vagy akármi.

Az a nagyobb tapló, aki himnuszra nem áll fel szűk társaságban(3-6fő), vagy az a nagyobb tapló aki elítéli a másként gondolkodókat? Merthogy én pl úgy gondolom szűk baráti körben nem oszt nem szoroz hogy felállok e, ülve is csendben végig tudom hallgatni...

tehát?

2010. jan. 6. 18:39
 19/43 anonim ***** válasza:
59%
méghogy bűn a hazája ellen... vaze aki ilyet komolyan ír szerintem még a takarója is pirosfehérzöld...
2010. jan. 6. 18:40
 20/43 anonim ***** válasza:
94%

Persze, hazaárulás. Hadiállapot idején tarkólövés jár érte ;)

Nem, mint ahogy az sem bűn, ha nem engeded előre a nőt az ajtóban. Csak, már mint többen is említették, ez már inkább sértő. Azzal, hogy állsz himnusz alatt, az embertársaid tiszteled meg, akikkel egy országban élsz, egy nyelvet beszélsz, akiknek adójából fizetik az orvosi ellátásod, oktatásod, támogatásaid, akik védik az otthonod, a gyerekeid, ha az országot megtámadják.

2010. jan. 6. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!