Hívő ember tud logikusan gondokodni?
Örülök neked, előttem válaszoló!
Soha ne add fell, akkor sem, ha ez a világ nem a felsőfokú végzettségű hívőknek kedvez, bármit is értesz hívő alatt.
Szoval megtapasztaltad isten létezését hiszel benne
Talän ö segitett megszerezni a diplomät mert tök hüje voltäl és nem hittél benne hogy levizsgäzol
Az ijet szerencsének hivjäk
De hidd csak hogy van isten 1x 2x többször ugyis csalodsz majd benne meglätod
De mondjuk én nem mert nem hiszek benne
És tudom mi miért történik mindennek megvan a fizikai kémiai vagy biologiai magyaräzata
Ojan nincs hogy isten teremtette csak a mesébe
Én hindu vallásfilozófiát tanulok, gyakorlok és nem minősíteném, hogy mennyire hiszek benne, de szerintem eléggé.
A Védákat tanulmányozva az az érzésem volt, hogy az logikai kapcsolatokra építkezve készült, miután pont ennek a kornak az emberének készítették, vagyis jegyezték le.
De azok, akik jelenleg tanulmányozzák ezt az anyagi megnyilvánulást, azok is látják, hogy minden ok és okozat összefüggésben áll egymással, nincsenek véletlenek, csak csekély tudásunk miatt nem vagyunk képesek meglátni az összefüggéseket....
Sajnálom azokat az embereket, akik a "vallás" szót meghallva valami fanatikus nem is tudom minek gondolják a hívőket.
A hinduknak(és más vallásúaknak is) van egy közös kezdeményezése, amely ÉRTEM logó alatt fut, ez az intelligens tervezés elméletet rejti magában, vagyis tudományos szemszögből próbálja a materialistáknak, ateistáknak elmagyarázni a darwini evolúciós elmélet zsákutcáit és félremagyarázásait, valamint a Legfelsőbb Úr teremtésének logikus és követhető, ezáltal szerintem egész jól érthető voltát.
Ha valakit érdekel, adhatok egy linket, nem tudom, hogy az reklámnak minősül-e, így most nem tenném ide.
Örülök, hogy felhoztad az intelligens tervezésben hívőket, mert azt az ÉRTEM oldalt én is gyakran olvasgattam már, nagyon meggyőző!
Sokan idéznek linket, szerintem minden gond nélkül megteheted.
Köszönöm, és örülök, hogy olyanra akadtam, aki szintén érdeklődik ilyen témák iránt. Be fogok tenni akkor linkeket is....
Mégegyszer köszi.:)
Eddig azt hittem, hogy igen, de találtam egy ellenpéldát:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!