Kedves katolikusok! Ti mit gondoltok Ferenc pápáról?
Most olvastam egy cikket, és pontos dolgokat és adatokat most nem tudnék mondani, de kb az volt a cikkben, hogy hozzájárult más ország elöljáróival együtt, hogy gyerekeket mészároljanak le, kínozzanak meg, vagy erőszakosnak meg...Ez milyen dolog egy pápától? Igazából már nem tudom hogy mit gondoljak és az egyházról, mert ilyen csúfságok gyakran előjönnek... Ti mit gondoltok?
17/L
3-nak.Na-Na kezdett előjönni belőled az a neveltetés amiről tanitottak születésedtől fogva.Ebből már kiszúrtam vallásilag hová tartozól.
A szenyes dolgot amit írsz azt más olvassa el de amit más ir arra időd nincs,igazi megtisztelő.Az oldal úgy működik,hogy ilően beszéűnk egy mással.De te magasan érzed magad hol ott az intelligenciával zeroban állsz.
Nem megalázó,hogy egy ilyen világi oldal kell tégedet móresre tanítson?
De semmi baj, azért ha a fórum szabályai szerint társaloghatunk szivesen társalgok.
Én vártam mostanig ,hogy ezen a fórumon tartalmilag mi fog lejönni,de kár volt.Semmi változás ugyan az a helyzet mint régen.A nagyobbak nagyobbak a nagybbaknál,az arogánsak arogánsabbak az arogánsoknál,az okosok okosabbak az okosoknál stb.
Részemről a pápa kivétel mert ő képes párbeszédre alázattal bocsánatot kért ahol kellett,ez csepp a tengerben de nagy erőfeszitébe került ez is mert az alárendeltek hadban állnának vele szembe.
Éspedig az oldalon látom,hogy egyes személyek meggondolatlanul olyan szöveget nyomnak le,hogy még az analfabetizmus se viseli.Ahelyett,hogy követnék a ppájukat.
Ugyn is a pápa bocsánatkérés a három bűnért az inkvizíció,Pedofilia,homoszexuálitás,ha ő bocsánatot kert a vilátol az embertől aki megvolt bántva Isten a szava szerint megbocsájtja.
De ezen a fórumon hadjáratot indítanak btokisodva a valós vagy vélt büneibe,szidva masokat semmi bocsánatkérés nélkül.Ha igy van legalább lereszkednének az ineligencia színtere es beszélnénk mint ember az emberrel,ülve a saját maguk megszokta megaláztatásokkal!!!
A nap első felében borult időre van kilátás többfelé esővel. Déltől szakadozottabb lesz felettünk a felhőzet és csak elszórtan fordul elő zápor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!