Ez is falánkságnak számít? Van itt keresztény kismama vagy anyuka?
Falánkságnak számít ha egy kismama kívánós és mindent amit megkíván meg is eszi? Hisz ilyenkor egekben vannak a hormonok, nehéz ellenállni és nem is mindig szabad szerintem.
Előre is köszi a válaszokat:)
Nem dehogy:)
A babukának is enni kell.
Jó étvágyat és sok boldog életet a keresztény kismamának, gyermekének és családjának!
Nem kedves kérdezö,
Vannak szakkönyvek, vannak jó orvosi tanácsok, hogyan táplálkozzon egy kismama. Én is átéltem, tudom mit jelent az, amikor ellenállhatatlan vágy fog el hihetetlen kombinációkra.
De ugyanakkor arra is kell gondolni, hogy a kisbaba egészséges fejlödéséhez nem a túl kalórikus ételekre van szükség, hanem sok zöldség, gyümölcs, tejtermékek, hal, egészséges húsok /nem a túl zsíros/...mindenki egészségi állapota és az orvos tanácsa szerint
....és hogy azért szép is maradjon az anyuka is, a szülés után is... nem egy mázsán felüli súllyal ...
Katy
hát utolsó szépnek lehet szép a mázsán felüli súly is, miért ne, de hogy egészséges-e?
Sajnos a kövérség nagyon komoly betegségekhez vezet. Ha valaki nagyon hízik, jó kivizsgáltatni magát, mert lehet komoly betegség is az oka....
Oda figyelni, hogy egészségesen egyen egy kismama az orvos felügyelete alatt, azt hiszem kötelezö, mivel nem csak az anyukáról van szó, hanem a kisbabáról is. A kisbabának is majd ha megszületik, jót fog tenni, ha egy egészséges, szép, boldog anyuka fogja gondozni... lehet teltkarcsú is. :) Biztosan a fiatalasszony is akar tetszeni...továbbra is a férjének és magának is. Ez normális.
Katy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!