Van itt olyan, aki várja a fenevad megjelenését?
Figyelt kérdés
A kérdésemmel nem provokálni akarok, pusztán kíváncsi vagyok.
Én személy szerint várom a fenevad megjelenését, mint Igaz Istent. :) jézusban sokat csalódtam. Engem nem szeret és nem is szeretett. Nem kell megmagyarázni, hogy ő mennyire szeret, mert nem hiszek jézusnak.
2014. jún. 16. 19:57
11/14 anonim válasza:
Kérdező, ki kell, hogy ábrándítsalak, mert a fenevadnak semmi köze nincs Istenhez, ugyanis az apokaliptikus irodalomban a fenevadak [szó szerint vadállatok] mindig valamilyen birodalmat, hatalmat jelképeznek, nem pedig személyeket. Ráadásul a több évszázados keresztény tradíció szerint ez a hatalom már megjelent, tehát létezik napjainkban is.
12/14 anonim válasza:
Jézus igája nagyon könnyű, a sátáné viszont bilincs. Te inkább azt tapasztaltad meg, Jézushoz nem volt akkor még közöd. De ha írnál konkrét példát...
13/14 anonim válasza:
Nem várom. Bár személy szerint ideje lenne egy armageddonnak mert ideje lenne az ember végre lesikálni erről a szép bolygóról. Egyfajta evolúciós jóvátétel lenne. :)
Csak kárt okozott ennek a bolygónak, a legprimitívebb faj rajta, és a legkárosabb is.
Erre egyébként pillanatnyilag minden esélyünk meg is van. annyi a különbség, hogy ha marad is túlélő nem mennyei jeruzsálem lesz, hanem kőkorszak megint.
14/14 anonim válasza:
"Jézus igája nagyon könnyű"
szarrá röhögtem magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!