Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biblia Jelenések könyvében a...

Biblia Jelenések könyvében a 22,16 mit jelent? Jézus a hajnali csillag vagyis Lucifer vagy mi van? Nem értem.

Figyelt kérdés
"Én Jézus küldöttem az én angyalomat, hogy ezekről bizonyságot tegyen néktek a gyülekezetekben. Én vagyok Dávidnak ama gyökere és ága: ama fényes és hajnali csillag."

2014. jún. 14. 15:10
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
41%

"Tessék több UFO irodalmat olvasni, tele vannak az isteneitekkel, angyalaitokkal, kedves vallásos barátaim."

Asszed el olvasnak ők bármit a biblián kívül? Mindíg abból idézgetnek ezért maradnak ebben a maradi elbutult állapotban ahol vannak.

2014. jún. 15. 15:15
 22/31 anonim ***** válasza:
Tudom, nem lehet velük vitatkozni, de legalább legyen más vélemény is itt, az övékén kívül, hátha valakit érdekel, sokan olvassák ezt az oldalt.
2014. jún. 15. 16:37
 23/31 sandor76 ***** válasza:

A leszarmazasi vonalrol volt szo,hogy lehet David sarja,es megis az ura.

Ez a Biblia vers ugy jon ide ,hogy megmutatja miert kellett Jezusnak lejonni a foldre,mit fog megtenni,es ezt milyen leszarmazasi vonalon valositotta meg Isten.

Visszaterve lucikahoz,meg mindig semmi koze a Hajnali Csillaghoz,vagyis Jezushoz.

2014. jún. 15. 19:20
 24/31 Pietrosol ***** válasza:
0%

Katy!

Nem értem, hogy mi nem világos! A nemzetségtáblázatok Józsefről szólnak, tudod aki nem Jézus apja. Máté evangéliuma Ábrahámmal indul és Józseffel végződik, míg Luács evangéliuma Józseffel indít és Istennel zárul, de teljesen mindegy, hogy Józseftől visszafelé vagy hátulról Józsefig íródtak, mert József nem az apja Jézusnak. Az a dogma, hogy Jézus Dávid király vérvonalához tartozik, egy üres fikció.

2014. jún. 15. 19:34
 25/31 anonim ***** válasza:

Pietrosol, hát olvasd már el a közepét is, nem csak az elejét meg a végét :)

megértem, hogy unalmas, de másképp nem megy

Katy

2014. jún. 15. 19:37
 26/31 Pietrosol ***** válasza:
0%

Katy!

Elolvastam, nem először, de most újra hátha tévedtem és ezek még mindig Józsefről szólnak.

2014. jún. 15. 19:44
 27/31 anonim ***** válasza:

akkor talán nem értjük egymást.

Erre gondolok: Máté 1:6,7

"Isai nemzé Dávid királyt, Dávid király nemzé Salamont...... "

A Lukács figyeld meg kérlek, nem a Salamont a Dávid fiát említi, hanem

Lukács 3:31: ".....ez Nátáné, ez Dávidé"

Ha megfigyeljük Dávid mint sz ösatyja Jézusnak, de figyeld meg kérlek, hogy az egyik nemzetségi táblázat Salamon fiától, a másik nemzetségi táblázat Nátán fiától folytatódik

...mind a kettö bár Józsefet említi Jézus nevelöapját. De a zsidóknál ez szokásban volt, mert ö volt a családfö...

Figyeld meg még kérlek kit ír a József közvetlen apjának Máté és kit Lukács.

Lukács szerint a 3:23 "Maga Jézus ....mint állítják vala József fia volt, ez pedig a Hélié

Most Máté 1:16 "Jákób nemzé Józsefet, férjét Máriának, kitöl született Jézus aki Krisztusnak neveztetik"

Katy

2014. jún. 15. 20:40
 28/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö, Jézus Krisztus a hajnali csillag.

Luciferhez információként ezt elolvashatod

[link]

Katy

2014. jún. 16. 06:45
 29/31 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"És ellenségeskedést szerzek közötted és az asszony között, a te magod között, és az ő magva között: az neked fejedre tapos, te pedig annak sarkát mardosod."

Ez hogy kapcsolódik Jézus eljöveteléhez?

-------

Kedves kérdezö, itt ez a megjövendölt "Mag" Jézus Krisztusra vonatkozik. Ö az, akit Atyja megjelölt ennek a feladatnak az elvégzésével, hogy összezúzza a "kígyó fejét". Tudod ugye, hogy a kígyó itt a Sátán.

A kígyó zétzúzza a "Mag" sarkát. Tudod mikor teljesedett ez be?

Amikor Jézus Krisztus a Földön létekor meghalt. De ez a seb beggyógyult. Jézus feltámadt. Él, és örökké fog élni.

De a Sátán fejét Ö fogja zétzúzni. Ez az itélet a kígyó vagyis a Sátánná lett angyal felett....Ez olyan seb lesz, amely véglegesen halálos. Egyszerüen a Sátán és démonai meg fognak szünni létezni. Ha akarod kiírhatok neked ezzel kapcsolatos bibliai verseket

Katy

2014. jún. 16. 07:03
 30/31 Pietrosol ***** válasza:

Katy!

"Ha megfigyeljük Dávid mint sz ösatyja Jézusnak,"

Ezt legfeljebb akkor tudod megfigyelni, ha teljes homályba borítod az elméd, miközben foggal-körömmel ragaszkodsz a koncepciódhoz. Továbbá azt is megfigyelheted, hogy dacára annak, hogy a nemzetségtáblázatok egyike József nevével kezdődik, míg a másik zárul, az egyik Józsefet Máriára kereszteled, csak azért mert a két tábla eltéréséből azt a következtetést vonod le, hogy ez a József, minden bizonnyal Mária. Még véletlen sem arra következtetsz,-ami logikus-, hogy az egyik hibás. Ha neked Katalin a neved, akkor téged nem nevez senki Elemérnek vagy Tihamérnak, mikor rólad ír, mert Katalin a neved.

Abból a tényből, hogy a két nemzetségtábla eltér, azt a következtetést levonni, hogy az egyik Máriáról ír (dacára annak, hogy ott a József név szerepel), az értelmes gondolkodás teljes mellőzését jelenti.

2014. jún. 16. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!