Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn a kereszténység szerint a...

Bűn a kereszténység szerint a jógázás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Májusban kezdtem el jógázni, és több könyvben olvastam, hogy a jóga nem csak testmozgás, hanem filozófia, és egy életvitel, tehát mondhatjuk vallásnak is. Azzal, hogy jógázom, átpártolok egy másik valláshoz?

Bűn a jóga?

2010. jan. 2. 18:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
szerintem amivel jót teszünk testnek és léleknek,az nem lehet bűn
2010. jan. 3. 11:49
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Ha csak testmozgásként végzed, akkor nem bűn.
2010. jan. 3. 12:24
 13/18 anonim ***** válasza:

semmiféleképp nem bűn...jaj...

a gyilkolás az bűn,

az önzőség az bűn,

a gyűlölet,erőszak,stb az bűn,

na de a jóga???? :D már mi lenne benne ami bűn???????

2010. jan. 3. 12:29
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Jehova tanúja vagyok, szerintem nem bűn. szerintem a jóga végzése közben nem imádsz senkit. szerintem nem vallás.
2010. jan. 3. 13:23
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
ha még a jehovák is azt mondják,akiknél szerintem elég sok minden tiltva van,akkor ....
2010. jan. 3. 13:53
 16/18 anonim ***** válasza:
nem a jehovák mondják. csak tanú vagyok. ha tisztán csak jógázik, akkor nem az. viszont tényleg lehetnek olyan tevékenységek, ami előtt valakinek az erejét kell kérni, vagy valakihez imádkozni kell, de erről nem írt a kérdező.
2010. jan. 3. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
jógánál nem kell imádkozni,de ha kellene is,és isten erejét kérnénk,és hozzá imádtkoznánk akkor még inkább sem lehet rossz,nem?
2010. jan. 3. 14:30
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Sajat magad ellen elkovetett bun! mert megnyitod magad a gonosz eroknek! tok mindegy hogy csak gyakorlatnak hasznalod es a filozofiai reszet nem gyakorlod! A joga a hinduizmus szertartas gyakorlati resze! nincs hinduizmus joga nelkul es nincs joga hinduizmus nelkul! ezt egy hires jogi mondta!
2016. máj. 10. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!