Mit tegyek keresztény vagyok szeretnék ebből a helyzetből békesen kijönni? Hozzánk költözöt a férjem testvére.
Hozzánk költözött a férjem testvére nem dolgozik egész nap rajtunk lóg egy perc ha megyünk a boltba ő is jönn a férjemmel nem tudunk kettesben lenni.Ilyeneket mondd nekem,hogy köszönjem meg neki a koszosruhát.Főzök mosokrá nem éreztettem vele,hogy csak egy "befogadott" ,de még csak nem is köszön nekem köszönök neki még visszasem köszön.
Szerintem toleráns voltam vele,de már megalázónak érzem ,hogy még ő viselkedik velem lekezelően.Úgy érzem,hogy most kifogok törni ,hogy oldjam meg,hogy ne vétkezzem?
Ülj le vele, és beszéld meg vele, ahogy kiolvasom nem rohan sehova a beszélgetés elől.
Azzal, hogy elmondod mit gondolsz, mit érzel, nem követsz el bűnt.
Mi az, hogy őt védi?? Te vagy a felesége, védje a szorgalmas feleségét, ne a bunkó, élősködő tesóját.
Ha vétkezel, hát vétkezel, nem nagy ügy, ez ne tartson vissza, hogy helyrerakd.
Szervusz
Fura az érvelésed. Az, hogy keresztény vagy, semmi köze ahhoz, amit a sógorod művel a családotokban.
Valami hibádzik közted és a férjed között, ha nem tudjátok ezt a dolgot megbeszélni és olyan családi "rendet" felállítani, amelyben mindenki jól érzi magát. Erről szól a keresztény családi élet, nem pedig arról, hogy "én"keresztény vagyok, ezért lehet lovagolni az idegrendszeremen és egy "idegennek" a családi életemen.
Ti ketten a férjeddel vagytok -aBiblia szerint- "egy test", nem hármasban a sógorral.
Előbb a férjeddel, majd hárman üljetek le és beszéljétek meg a tovább élés rendjét. Szerinted nem ez lenne az ésszerű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!