Kérlek, pár vigasztaló szót?
Nemrég elvesztettem az anyukámat.
Eltávolodtam a vallásomtól gyerekkorom után, de most szükségem lenne a hitre, hogy tudjam, h édesanyám jól van, h van a halál után valami, kellene valami kapaszkodó.
Azt hiszem, úgy érzem, h jó helyen helyen van, h vigyáz rám.
Hirtelen ment el, itt hagyott minket, főleg az fáj, h a 16 hónapos unokáját nem látja már felnőni, pedig imádta, és engem is. Nagyon fáj.
Kérek mindenkit, h most hagyja a halál után nincs semmi, meghalunk és kész dumát, nincs most erre szükségem.
Köszönöm a válaszokat, bár bevallom az utolsót nem értem, a feltámadása utáni tettei?
Akik az elején írták, h érezték, h a meghalt szeretteik velük vannak, tapasztaltak bármi furcsát? Ha igen, légyszi írjátok le, osszátok meg velem.
Tegnap éjszaka két fura dolog is történt, ezért kérdezem, ha valakit érdekel, le is írom, h mi történt.
Az álmokról annyit, h másnap álmodtam anyuval, megkérdezte, h mindent megtettek-e a mentők, és hogy valójában mi is történt, elmondtam, és utána azt mondta, h akkor jól van kicsim, és elment. Azóta is minden éjszaka álmodtam vele, de azokat nem tudom felidézni, homályosak nagyon.
ez fantasztikus!Akkor már járt is nálad álmodban!
Nagyanyám mióta meghalt,tudok főzni,ráadásul ugyanolyan ízűt mint ő!!magamtól találtam ki,receptek nélkül,és mindíg kértem,hogy segítsen!Kint van a konyhában a fényképe,így mindíg látom,amikor főzök,mintha egy csipetet kaptam volna a tudásából,ez több számomra minden csodánál..régen nem tudtam jókat főzni,és álmomban ő már többször is meglátogatott,érdeklődött mi újság,egyszer még telefonon is felhívott álmomban!az volt a legjobb,amikor visszajött elbúcsúzni,úgy megölelgetett,hogy még reggel is visszatudtam ídézni azt a hatalmas szeretetet!!Hidd el,nekik odaátt már minden nagyon jó!!a halált is csak az ittmaradt rokonok szenvedik átt,nem maga a halott!Neki ez jó,csak az itthagyottakért aggódik,de ha elmondod,hogy mostmár elengeded őt,de visszavárod,ha valamit tudatni akar veled,hogy segítsen,meg fog nyugodni anyukád lelke!!
Simogasd meg a picidet a nevedben,és sok boldogságot neked!!!
Hidd el találkozni fogsz vele!!!
Szavamat adom rá!
Tudom ez ebben a formában nem sokat ér, de higgy Istenben, maradj meg benne, és ő is megmarad benned.
Kedves utolsó, nem tudok neked privát e-mail-t küldeni, ezért ideírom.
3 éjszaka a gyerek takarója nem a helyén volt a babakocsiban, hanem anyu szobájában találtam meg, összehajtogatva. A férjem tuti, h nem szórakozott, a gyerek pedig nem járt abban a szobában.
Volt egy másik fura dolog, ebben a szobában voltunk, ahol a számítógép van, kimentünk ebédelni, csak ketten voltunk itthon a gyerekkel, előtte rendbe raktuk a szobát, elpakoltuk a játékokat, mert utána mindjárt aludni megy a fiam, így ebéd előtt mindig rendrakás van, szóval kimentünk enni az ebédlőbe, mire visszajöttünk a szőnyeg felhajtva, a játékok szétdobálva, hatalmas felfordulás volt, a fiam nehéz, fa játéktárolója a szoba közepén, kiborítva. Valami motoszkálást hallottam ugyan, míg ettünk, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, azt gondoltam, h biztos az utcáról szűrődik be valami zaj
A takarós esetnél egész éjszaka hallottuk a férjemmel, h recseg a küszöb, és a parketta, egyszer ki is mentünk, de nem láttunk semmi különöset.
Mi anyuval mindig vicceltünk, h ha majd meghal, jöjjön vissza valami jelet küldeni.
Azt is tudni kell, h mikor mama meghalt, előtte pár napig mindig az anyukáját hívta, mikor papa halt meg, a halála előtt egy hétig az anyukájával, és a rég halott bátyjával beszélgetett, mikor anyu haldoklott, rám nézett, és azt mondta, h már hallucinálok, látom anyut.
Szerintetek? Meghülyültem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!