Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kérlek, pár vigasztaló szót?

Kérlek, pár vigasztaló szót?

Figyelt kérdés

Nemrég elvesztettem az anyukámat.

Eltávolodtam a vallásomtól gyerekkorom után, de most szükségem lenne a hitre, hogy tudjam, h édesanyám jól van, h van a halál után valami, kellene valami kapaszkodó.

Azt hiszem, úgy érzem, h jó helyen helyen van, h vigyáz rám.

Hirtelen ment el, itt hagyott minket, főleg az fáj, h a 16 hónapos unokáját nem látja már felnőni, pedig imádta, és engem is. Nagyon fáj.

Kérek mindenkit, h most hagyja a halál után nincs semmi, meghalunk és kész dumát, nincs most erre szükségem.

2010. jan. 1. 20:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, bár bevallom az utolsót nem értem, a feltámadása utáni tettei?

Akik az elején írták, h érezték, h a meghalt szeretteik velük vannak, tapasztaltak bármi furcsát? Ha igen, légyszi írjátok le, osszátok meg velem.

Tegnap éjszaka két fura dolog is történt, ezért kérdezem, ha valakit érdekel, le is írom, h mi történt.

Az álmokról annyit, h másnap álmodtam anyuval, megkérdezte, h mindent megtettek-e a mentők, és hogy valójában mi is történt, elmondtam, és utána azt mondta, h akkor jól van kicsim, és elment. Azóta is minden éjszaka álmodtam vele, de azokat nem tudom felidézni, homályosak nagyon.

2010. jan. 2. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:

ez fantasztikus!Akkor már járt is nálad álmodban!

Nagyanyám mióta meghalt,tudok főzni,ráadásul ugyanolyan ízűt mint ő!!magamtól találtam ki,receptek nélkül,és mindíg kértem,hogy segítsen!Kint van a konyhában a fényképe,így mindíg látom,amikor főzök,mintha egy csipetet kaptam volna a tudásából,ez több számomra minden csodánál..régen nem tudtam jókat főzni,és álmomban ő már többször is meglátogatott,érdeklődött mi újság,egyszer még telefonon is felhívott álmomban!az volt a legjobb,amikor visszajött elbúcsúzni,úgy megölelgetett,hogy még reggel is visszatudtam ídézni azt a hatalmas szeretetet!!Hidd el,nekik odaátt már minden nagyon jó!!a halált is csak az ittmaradt rokonok szenvedik átt,nem maga a halott!Neki ez jó,csak az itthagyottakért aggódik,de ha elmondod,hogy mostmár elengeded őt,de visszavárod,ha valamit tudatni akar veled,hogy segítsen,meg fog nyugodni anyukád lelke!!

Simogasd meg a picidet a nevedben,és sok boldogságot neked!!!

2010. jan. 2. 18:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Hidd el találkozni fogsz vele!!!

Szavamat adom rá!

Tudom ez ebben a formában nem sokat ér, de higgy Istenben, maradj meg benne, és ő is megmarad benned.

2010. márc. 29. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne.
2010. márc. 29. 19:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nem tudok neked privát e-mail-t küldeni, ezért ideírom.

3 éjszaka a gyerek takarója nem a helyén volt a babakocsiban, hanem anyu szobájában találtam meg, összehajtogatva. A férjem tuti, h nem szórakozott, a gyerek pedig nem járt abban a szobában.

Volt egy másik fura dolog, ebben a szobában voltunk, ahol a számítógép van, kimentünk ebédelni, csak ketten voltunk itthon a gyerekkel, előtte rendbe raktuk a szobát, elpakoltuk a játékokat, mert utána mindjárt aludni megy a fiam, így ebéd előtt mindig rendrakás van, szóval kimentünk enni az ebédlőbe, mire visszajöttünk a szőnyeg felhajtva, a játékok szétdobálva, hatalmas felfordulás volt, a fiam nehéz, fa játéktárolója a szoba közepén, kiborítva. Valami motoszkálást hallottam ugyan, míg ettünk, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, azt gondoltam, h biztos az utcáról szűrődik be valami zaj

A takarós esetnél egész éjszaka hallottuk a férjemmel, h recseg a küszöb, és a parketta, egyszer ki is mentünk, de nem láttunk semmi különöset.

Mi anyuval mindig vicceltünk, h ha majd meghal, jöjjön vissza valami jelet küldeni.

Azt is tudni kell, h mikor mama meghalt, előtte pár napig mindig az anyukáját hívta, mikor papa halt meg, a halála előtt egy hétig az anyukájával, és a rég halott bátyjával beszélgetett, mikor anyu haldoklott, rám nézett, és azt mondta, h már hallucinálok, látom anyut.

Szerintetek? Meghülyültem?

2010. márc. 30. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!