Egy két vigasztaló szó, és/vagy ötlet ezzel kapcsolatban? (kérdésed túl rövid, stb)
most sikerült bekajálnom... :( (vajas keksz 150g (kb 600 kcal), 5 db Ham-let puffasztott rizs (185 kcal), 140g Ela diabetikus nápolyi (250 kcal))
fogyni nem szeretnék, csak súlyt tartani, tornázom még min. másfél órát (vagy arra gondoltam, hogy az extrákat duplázom, és akkor két óra torna lesz belőle... szerintetek ezzel ellensúlyozhatom egy kicsit ezt az elborulásomat? tudom, h a legnagyobb baj azzal volt, hogy "szar" amit megettem...
ez egyáltalán nem jellemző rám :(
Kedves második! köszönöm szépen, ez egy kicsit megnyugtatott!
(az a baj, hogy nehezen szokom meg a változásokat, és nehezen áll át az agyam arról, h "ne egyél annyit mert nagy lesz a segged!" valószínűleg az anyám azért mondogatta, mert jót akart, sőt biztos, de most nehezemre esik elszakadni ettől a mondattól...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!