JézusOm kérdése:
Ki tud ötleteket adni arra hogy amikor megkérdezi a pap konfirmálásnál, hogy: Miért akarsz konfirmálni? Hogy, miket lehet mondani ahhoz hogy jó bizonyságtétel legyen belőle?
Figyelt kérdés
Holnap konfirmálok, de nem tudom miket lehet belevenni egy személyre szabott bizonyságtételbe. Aki tud segítsen !2014. jún. 6. 21:44
1/7 anonim válasza:
-Atyám,mert:Szeretem a misebort és az ostyát,a pénzt és fanatikus birkák "szeretetét".
3/7 anonim válasza:
Ha igazából nem érdekel, és még ahhoz is lusta vagy, hogy megfogalmazd magadban - akkor miért mész oda?
4/7 anonim válasza:
1-es, gyűlölködés helyett inkább egy kicsi észt szerezhettél volna, de gondolom utánanézni a dolgoknak nehezebb. Misebor, ostya a katolikusoknál van, a kérdező protestáns, mivel konfirmálni fog. Az alapfogalmakkal sem vagy tisztában, de a pofázás az megy.
A kérdésre: mivel a konfirmálás a hit megerősítését jelenti, ezért én azt mondanám, (a pap helyett) lelkésznek, hogy Jézus evangéliumát szeretném hirdetni az életemmel.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :)
2014. jún. 7. 14:05
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló ! Ha nem érdekelne, fel sem tettem volna a kérdést. Nem tudom, hogy abból indulsz-e ki, hogy nem válaszoltam azonnal, vagy abból indulsz ki, hogy te mindig olyan kérdéseket teszel fel, amikre ha válasz jön, az téged amúgy sem érdekel ?!
2014. jún. 8. 14:03
7/7 anonim válasza:
Nyilván érdekel, különben nem kérdeztél volna.
De, ahogy írtam, lusta vagy, és annyira nem érdekel, hogy magad nézzél utána. Mástól várod a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!