Mi a véleménye Istennek az ilyen szépészeti dolgokról? (nem műtét)
Figyelt kérdés
Csak mert van egy mélyen vallásos ismerősöm, elég fiatal 30 körül van és nő.
Pár napja befestettem a hajam barna volt eredetileg most vörös.
Mikor meglátta megszólt érte, elbeszélgettünk és azt mondta nekem hogy bűn a hajfestés, a smink, a szőrtelenítés, még az is ha valakinek eredetileg hullámos a haja és vasalja (ezzel rám célzott)...stb., mert ahogy meg lettünk teremtve azon nem szabad változtatni.
Én nem értek egyet vele és kíváncsi vagyok mi a véleményetek erről?
2014. jún. 5. 16:55
11/11 anonim válasza:
Szia, szerintem mivel testünk a Szentlélek temploma, fontos, hogy ennek megfelelően ápoljuk és a megjelenésünkkel is tisztaságot, rendezettséget sugalljunk, ezzel is bemutatva Istent.Emellett szerintem fontos az egészséges táplálkozás és rendszeres mozgás, ezzel is vigyázunk magunkra.Mivel a világ roskadozik a bűn terhe alatt ez mindenen meglátszik, a bűnbeesés óta az ember és a világ fizikai minősége romlik, ezért vannak a betegségek és ezért nem vagyunk külsőleg sem tökéletesek. Akkor ezek szerint a betegségeket sem kéne kezelni és ne mossunk fogat meg ne fürödjünk?Pont az ellenkezője, csak nem szabad túlzásba vinni és ne az legyen a motiváció, hogy direkt felkeltsd a férfiak érdeklődését, hanem hogy érezd jól magad a testedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!