Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jelenleg ki nyerné meg a...

Jelenleg ki nyerné meg a "megtestesült gonosz" címet?

Figyelt kérdés

A ma élő emberek közül kikre lehet mondani, maga az ördög, a sátán fia, megtestesült gonosz, stb...?

(Ismertebb emberekre gondolok)

A legkegyetlenebb, leggonoszabb, leggátlástalanabb emberekre vagyok kíváncsi. A lényeg az, hogy ma élő embereket mondjatok!

Köszi!

2010. jan. 1. 15:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
19:26, hova máshová? Talán a politikához?
2010. jan. 1. 19:30
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
XVI. Benedek
2010. jan. 1. 20:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Gyurcsány Ferenc
2010. jan. 1. 20:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Anettka
2010. jan. 1. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Maria Geronazzo

[link]

2010. jan. 2. 00:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Darth Vader!

Az erő legyen veletek!

2010. jan. 2. 00:23
 17/18 anonim ***** válasza:
25%

"Akkor már Vona Gábor.

Na ő elég gonosz."

Hát ezt meg mire alapozod?! A hosszú, kampós orrodra gondolom.

2010. jan. 2. 09:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves 15:44

Ez így nem igaz. Isten nem tudom, megbocsátott e Hitlernek. De te félreértelmezted ezt az igét: a bűn zsoldja a halál. A halál itt olyan értelemben van, mint az a jelképes halál, amit itt a földön halsz, amikor elszakadsz a bűntől, és már Jézus él benned. Ha így lenne, amint te mondtad, akkor senki nem jutna a pokolba.

Nem lehet egyértelműen egy embert megnevezni, mert sokan vannak... Például sok politikus, de a gonosz belopta magát, és már évszázadok óta működik a katolikus egyházban. Ezzel most nem azt mondtam, hogy a katolikus egyházban mindenki a sátán szolgálja, de sokan vannak, akik igen...

2010. jan. 2. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!