Jelenleg ki nyerné meg a "megtestesült gonosz" címet?
A ma élő emberek közül kikre lehet mondani, maga az ördög, a sátán fia, megtestesült gonosz, stb...?
(Ismertebb emberekre gondolok)
A legkegyetlenebb, leggonoszabb, leggátlástalanabb emberekre vagyok kíváncsi. A lényeg az, hogy ma élő embereket mondjatok!
Köszi!
Darth Vader!
Az erő legyen veletek!
"Akkor már Vona Gábor.
Na ő elég gonosz."
Hát ezt meg mire alapozod?! A hosszú, kampós orrodra gondolom.
Kedves 15:44
Ez így nem igaz. Isten nem tudom, megbocsátott e Hitlernek. De te félreértelmezted ezt az igét: a bűn zsoldja a halál. A halál itt olyan értelemben van, mint az a jelképes halál, amit itt a földön halsz, amikor elszakadsz a bűntől, és már Jézus él benned. Ha így lenne, amint te mondtad, akkor senki nem jutna a pokolba.
Nem lehet egyértelműen egy embert megnevezni, mert sokan vannak... Például sok politikus, de a gonosz belopta magát, és már évszázadok óta működik a katolikus egyházban. Ezzel most nem azt mondtam, hogy a katolikus egyházban mindenki a sátán szolgálja, de sokan vannak, akik igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!