Csak Keresztényeknek! Többi lent?
Miért tud ennyire fájni, ha Isten igazságát tapossák meg? Ráadásul hívő emberek!!
Van egy dolog amit nem tudok kiheverni és nem értem, hogy miért és azt sem értem, hogyy ez hogy történhetett meg. Nem sztorizgatni akarok, hanem csupán arról beszélgetni, hogy miért van az, hogy Isten megmutat valamit pl.: ígéret vagy látásmód és jönnek páran (testvérek) és szinte megtapossák az egészet! Hogy lehetséges ez? Isten hogy engedheti meg? Vagy nem is volt igaz amit akkoriban megmutatott? Veletek volt már hasonló? Hogyan hittetek utána Istenben? Egyáltalán sikerült visszaállítani a bizalmat felé? Ha valaki, aki komoly hitben és van kedve ilyenről beszélgetni írhat privátban is. Lehet sokat segítene!
Ateistáknak, trolloknak vírusos ez az oldal! :D
Köszönöm!
""Akkor Isten minek jelent ki "ilyeneket"? "
Amit Isten mond, az meglesz. Amit nem Isten mond, az biztos, hogy megtörténik.
Vagy nem Istentől volt a "kijelentés" (gyakori). Vagy az értelmezésébe csúszott emberi hiba (pl. Izmael) (ez is gyakori).
Vagy feltételhez kötött az ígéret (pl. Jónás próféciája nem teljesedett be...)
Vagy egyszerűen még nem jött el az ideje az ígéretnek (Izsák), és "csak" türelmesebbnek kell lenni.
Isten mindig igaz, és hűséges.
Első mondatot elrontottam a sokadik módosítás miatt:
Helyesen: Amit nem Isten mond, az nem biztos, hogy megtörténik.
Szervusz
SOHA nem ígért Isten olyat, amit Ő ne teljesített volna - az emberiség történelme alatt.
A Biblia próféciák könyve is. Tele vam Isten ígéreteivel, és annak leírásával, hogyan teljesedtek be. A Jelenések könyve napjainkban is teljesedik, és a vannak események, amelyek beteljesedése a küszöbön áll.
Kifejtenéd mire gondoltál, amikor azt írtad: "Isten megmutat valamit pl.: ígéret vagy látásmód és jönnek páran (testvérek) és szinte megtapossák az egészet!"-?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!