Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért teremt olyan...

Isten miért teremt olyan embereket, akik elve halálra vannak ítélve?

Figyelt kérdés

Itt most kizárólag azokra a gyerekekre gondolok, akik eleve még kiskorukban megbetegednek (mondjuk rákban), és ne m élik meg a tinédzserkort.

Mások persze megéli, de abban nincs köszönet. Mondjuk a gyógyíthatlan bőrbetgségek esetén.

2014. jún. 1. 07:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Most jössz csak rá? Ha ismerném a teológiát, nyilván nem tettem volna fel a kérdést.

De igen. Isten teremtményei ők is. Csak sajnos az a Bibliából kimaradt. Ahogy a leukémiás gyereke is.

2014. jún. 1. 13:15
 12/24 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, biztos megvan rá az oka, lehet előre látta milyen bűnöket fognak elkövetni, és így büntette őket.

Hogy érted, ha nem a Bibliában találtál róla említést, akkor szabad azt a másik Istentől származó forrást kérnem?

2014. jún. 1. 13:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Milyen másik Istentől?
2014. jún. 1. 13:46
 14/24 anonim ***** válasza:
vessző lemaradt: ... másik, Istentől származó...
2014. jún. 1. 13:49
 15/24 A kérdező kommentje:
A büdös élet megfelelő?
2014. jún. 1. 13:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem, az szubjektív
2014. jún. 1. 13:58
 17/24 A kérdező kommentje:
Ennek a válasznak nincs értelme. Csak tagadsz egy létező problémát.
2014. jún. 1. 14:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Attól, ha van egy probléma, miért kell rögtön Istent belekeverni? Nem tehet ellene, vagy nem akar tenni ellene semmit, vagy nem érdekli, bármelyik is, felesleges vitatni.
2014. jún. 1. 14:15
 19/24 A kérdező kommentje:
Látom fogyi vagy. Mert ő alkotja őket, ahogy az egészségesen születetteket is.
2014. jún. 1. 14:53
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Isten teremtett egy tökéletes emberpárt,akik megszegtek egy szabályt,elveszítve ezzel a tökéletességüket és az örökké tartó életüket.Utódaikra szenvedést és bűnt hoztak ezzel,továbbörökítve a halandóságot és a romlandó emberi testet.

Úgy gondolták nem kellenek nekik Isten korlátai,mert hogy el lesznek ők a maguk elgondolásai szerint.

Fellázadtak,Isten meg hagyja,hogy lássák-lássuk hová vezet ez az út...

Hát ez lett belőle,amit most látsz magad körül.

Én így értelmezem,de szívesen meghallgatok mást is.

2014. jún. 1. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!