Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csúnya dolgot tettem, mi...

Csúnya dolgot tettem, mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés

Van barátom két és fél éve.

Kb. egy év után megtetszett mellette egy másik fiú. KÜZDÖTTEM ellene, és nem tudtam elfelejteni. Kértem segítséget, erőt a kitartáshoz, de egyszerűen a fiú nem hagyta el a gondolataimat.

Bűntudatom is volt miatta. Aztán rá egy évre a barátom olyanokat írogatott egy lánynak, hogy: I love you, szeretlek, miért nem írod, hogy szeretlek...

Kicsit úgy éreztem, hogy ez egyfajta büntetés. Megbocsáltottam a barátomnak, viszont annyira kihasználva érzem magm, hogy most én biztatok egy fiút, akire a barátom féltékeny.

Úgy érzem, hogy nagyon kedvelem a fiút, mint barát, viszont kicsit olyan érzésem van, mintha bosszú lenne a részemről.

Én nem ilyen ember voltam, és a fájdalomtól nem akark így cselekedni.

Mi lenne a helyes? MOndjam el a barátomnak? Mert úgy érzem azt kellene, csak félek, hogy megint belémrúg.

2014. máj. 26. 01:03
 1/9 anonim ***** válasza:

De nem azért rúgott beléd, mert bosszulni akart, Te csacsi!

Nem tudhatod, mi lesz a reakciója!

Persze, hogy beszéljétek meg, hiszen azt jelenti a bensőséges viszony, hogy ezeket megbeszélitek!

2014. máj. 26. 02:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Megtippelem: 13 éves vagy.
2014. máj. 26. 08:08
 3/9 anonim válasza:
0%

Én tudom a megoldást!!

Naponta 5x imádkozz mekka felé, és mondj el egy mi atyánkot!

És utána játssz a Lula 3d-vel

üdv: Gáspár Tódor

2014. máj. 26. 08:17
 4/9 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Valami baj van a kapcsolatoddal(ban), ha ezt a problémádat velünk szeretnéd megbeszélni, vagy megoldani és nem a barátoddal!

Tisztázd magadban, mennyi ideig képzelted el a jelenlegi kapcsolatodat. Mert ez működtet(het)i a tudatalattid.

Azután az is kérdéseket vet vel, miért itt a vallás rovatban írtad ki a kérdésedet?, nehézségedet?

Minden esetre a tűzzel játszol, amelyben lelkileg sérülten kerülsz majd ki. A tiédhez hasonló okok miatt bomlanak fel a párkapcsolatok és a házasságok. Ameddig ketten vagytok, ez a kettőtök problémája. De ha a képbe jön (majd) egy gyerek is, dől a két család is mindkét oldalról.

Ezért gondold jól át, a ki-be kacsintgatást a kapcsolatodból. Egy felől legyél TELJESEN biztos: amit nem tudsz ebben a kapcsolatban megoldani, ezt a problémádat átviszed a következő kapcsolatodba is, ahol szintén nem fogod tudni megoldani.

Egyszerűen szólva: Ha lukas a háztetőd, ne másik házat építs, javitsd ki a megszokottat, mert ott már tudod mire számíthatsz. Előbb vagy utóbb a következő ház teteje is csepeghet :)

Én nem hiszem, hogy 13 éves vagy, de úgy tűnik lelkiekben, szeellemileg még éretlen egy kapcsolatra. Ezt mitatja az általad leírt érzelmi ide oda hánykolódás is.

Kívánom, hogy sikerüljön "felnőnöd" a helyzeted megoldásához :)

2014. máj. 26. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Igazából te játszol a pároddal is, játszol a kiszemelt fiúval is és ami a legviccesebb, hogy játszol saját magaddal is.

Mi az, hogy félsz, hogy megint beléd rúg?

Miért tenne ilyet és hogyan rúg beléd?

Rettegésről szól a kapcsolatod? Nem mered elhagyni vagy őszintének lenni? Vagy mit szeretnél egyáltalán mondani neki?

Ha valami rosszul esik azt meg kell vele beszélni és nem lenyelni. Ha nem tetszik neki, akkor kivágni a kukába. Bár lehet, hogy pont téged kellene.

De vedd annyira a szívedre, amit írtam.

Szereted a barátod? Ő szeret téged? Nyitott kapcsolatot akarsz?

2014. máj. 26. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Sőt, neked az is jó lenne, ha veled játszanának?

Játék az k...a élet?

2014. máj. 26. 11:15
 7/9 Pendulum92 ***** válasza:

Első fontos gondolat: Ami ellen küzdesz, azt erősíted magadban.

Egy kapcsolat mindig tükör. Ez most egy nagyon jó példa.

Azon gondolkodj. Szereted a barátod, vagy félsz tőle?

Ha szereted, miért csalod meg, ha nem szereted, miért vagy vele, és miért félsz tőle, hogy belédrúg?

Ennek megválaszolásához nagyon sok őszinteség kell magadhoz.

Nézz szembe a félelmeiddel, az érzéssel benned.

2014. máj. 26. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha kívánsággal tudsz tekinteni másik férfira akkor nem szereted igazán a barátodat.A kísértéseknek ellent kell állni.Ha pedig a barátod is tud más irányba szerelmes dolgokat írni az nem bosszú ,hanem nem szeret ő sem igazán.Nem mély ez a kapcsolat hanem felszínes.És túl fiatalok vagytok még.Beszéljetek egymással mindenről hogy elmélyüljön a kapcsolatotok,ne légy féltékeny .Ez csak ront a helyzeten.Aki pedig ha el akar menni az úgyis elmegy....
2014. máj. 26. 12:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem vallási kérdés.
2014. máj. 26. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!