Csúnya dolgot tettem, mi lenne a helyes?
Van barátom két és fél éve.
Kb. egy év után megtetszett mellette egy másik fiú. KÜZDÖTTEM ellene, és nem tudtam elfelejteni. Kértem segítséget, erőt a kitartáshoz, de egyszerűen a fiú nem hagyta el a gondolataimat.
Bűntudatom is volt miatta. Aztán rá egy évre a barátom olyanokat írogatott egy lánynak, hogy: I love you, szeretlek, miért nem írod, hogy szeretlek...
Kicsit úgy éreztem, hogy ez egyfajta büntetés. Megbocsáltottam a barátomnak, viszont annyira kihasználva érzem magm, hogy most én biztatok egy fiút, akire a barátom féltékeny.
Úgy érzem, hogy nagyon kedvelem a fiút, mint barát, viszont kicsit olyan érzésem van, mintha bosszú lenne a részemről.
Én nem ilyen ember voltam, és a fájdalomtól nem akark így cselekedni.
Mi lenne a helyes? MOndjam el a barátomnak? Mert úgy érzem azt kellene, csak félek, hogy megint belémrúg.
De nem azért rúgott beléd, mert bosszulni akart, Te csacsi!
Nem tudhatod, mi lesz a reakciója!
Persze, hogy beszéljétek meg, hiszen azt jelenti a bensőséges viszony, hogy ezeket megbeszélitek!
Én tudom a megoldást!!
Naponta 5x imádkozz mekka felé, és mondj el egy mi atyánkot!
És utána játssz a Lula 3d-vel
üdv: Gáspár Tódor
Szervusz
Valami baj van a kapcsolatoddal(ban), ha ezt a problémádat velünk szeretnéd megbeszélni, vagy megoldani és nem a barátoddal!
Tisztázd magadban, mennyi ideig képzelted el a jelenlegi kapcsolatodat. Mert ez működtet(het)i a tudatalattid.
Azután az is kérdéseket vet vel, miért itt a vallás rovatban írtad ki a kérdésedet?, nehézségedet?
Minden esetre a tűzzel játszol, amelyben lelkileg sérülten kerülsz majd ki. A tiédhez hasonló okok miatt bomlanak fel a párkapcsolatok és a házasságok. Ameddig ketten vagytok, ez a kettőtök problémája. De ha a képbe jön (majd) egy gyerek is, dől a két család is mindkét oldalról.
Ezért gondold jól át, a ki-be kacsintgatást a kapcsolatodból. Egy felől legyél TELJESEN biztos: amit nem tudsz ebben a kapcsolatban megoldani, ezt a problémádat átviszed a következő kapcsolatodba is, ahol szintén nem fogod tudni megoldani.
Egyszerűen szólva: Ha lukas a háztetőd, ne másik házat építs, javitsd ki a megszokottat, mert ott már tudod mire számíthatsz. Előbb vagy utóbb a következő ház teteje is csepeghet :)
Én nem hiszem, hogy 13 éves vagy, de úgy tűnik lelkiekben, szeellemileg még éretlen egy kapcsolatra. Ezt mitatja az általad leírt érzelmi ide oda hánykolódás is.
Kívánom, hogy sikerüljön "felnőnöd" a helyzeted megoldásához :)
Igazából te játszol a pároddal is, játszol a kiszemelt fiúval is és ami a legviccesebb, hogy játszol saját magaddal is.
Mi az, hogy félsz, hogy megint beléd rúg?
Miért tenne ilyet és hogyan rúg beléd?
Rettegésről szól a kapcsolatod? Nem mered elhagyni vagy őszintének lenni? Vagy mit szeretnél egyáltalán mondani neki?
Ha valami rosszul esik azt meg kell vele beszélni és nem lenyelni. Ha nem tetszik neki, akkor kivágni a kukába. Bár lehet, hogy pont téged kellene.
De vedd annyira a szívedre, amit írtam.
Szereted a barátod? Ő szeret téged? Nyitott kapcsolatot akarsz?
Sőt, neked az is jó lenne, ha veled játszanának?
Játék az k...a élet?
Első fontos gondolat: Ami ellen küzdesz, azt erősíted magadban.
Egy kapcsolat mindig tükör. Ez most egy nagyon jó példa.
Azon gondolkodj. Szereted a barátod, vagy félsz tőle?
Ha szereted, miért csalod meg, ha nem szereted, miért vagy vele, és miért félsz tőle, hogy belédrúg?
Ennek megválaszolásához nagyon sok őszinteség kell magadhoz.
Nézz szembe a félelmeiddel, az érzéssel benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!