Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehetséges, hogy egy helyes jó pasi inkább van egy csúnya duci nővel mint egy karcsú vékonnyal?
Hagyd beken oket!
Szerelmesek!!
Aki szerelmes az nem azt nezi hogy hogy nez ki a masik!
Ne legyel felszines!
nyugodj le a pccsába valószínű sokkal jobb nők is megvoltak már neki :D csak elkezdte nézni a belsőt is valszín.
Ezért estél ki
Ha szereti persze hogy létezhet
neki valószínű ez jön be és neki lehet ő a szép , nem mindenkinek ugyanaz az esete
Ne legyél már pukkancs. Vadássz másik pasit.
Az én férjem is jó pasi (helyes) nem egy nő ismerősöm mondta:D
190 centi magas 95 kiló, Izmos, de nem agyon gyúrt. én 175/90 vagyok. Duci, dagadt, tehén ahogy tetszik. Természetes szőke, világoskék szemű. Homokóra alkat.
Mégis engem szeret, és leszarta amikor a 174 centis 50 kilós festett vörös hajú barnás zöldes szemű lány barátja be akart nála próbálkozni.
Ha az az egyetlen jó tulajdonságod hogy vékony vagy akkor nem fogsz minden pasinak tetszeni. Törődj bele. Van aki másra is kíváncsi, nem csak a külsőségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!