Van itt olyan, aki hisz a tündérekben és nimfákban?
katolikusként nem
ezek csak a mesékben léteznek
aki meg alapította az a mesékből vette az ötletet xD
Nincs, de ma álmodtam egy világos hajù ateista kislányròl, aki megdobált engem és még talán pár valakit, akiket nem láttam. A kis lány a negyedik emeleten, mi meg egy játszò téren lehettünk ekkor. Jò sok tojáshéj tört darabokra.
Megkérdeztem, hogy miért teszi ezt?!
Erre tagadta gúnyosan a tettét, hogy semmi rosszat nem csinál s, azok a,tojások normálisak. (ezt valahogy a hittel probalta össze kapcsolni, a neki is hazudtak elvvel)...
A többire pontosan nem emlékszem, csak annyira hogy elkezdem a kis lányt kioktatni, ő pedig elkezdett kétségbeesetten, rémülten egymás urán egyre hangosabban síkítani (egyre hosszabban). Én pedig visszhangzó, homályos, inkább női suttogást hallotam a fejemben egyre joban. De fel kellett kelnem, mert egy bogár szállt a fülembe. Ilyenkor még alacsony a vérnyomásom és érzem a fejemben, hogy melyik agyterület kapcsol be.
Videòsat is, álmodtam, de az más.
Nem valószínű, hogy olyan sokan hisznek ezekben.
Bár nekem van olyan ismerősöm, aki mindent elhisz... ezt is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!