Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Adventista férfi, feleségül...

Adventista férfi, feleségül vehet egy református nőt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
miért ne vehetne?
2009. dec. 29. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:

A reformátusok nem fognak örülni!!!

Az adventisták meg még sokkal kevésbé!!!

Egyházi esküvő több, mint necces. A férfi miatt. Egyébként jogilag persze.

2009. dec. 29. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
"mindent szabad nekem, de nem minden hasznos" "csak az Úrban házasodj" te milyen választ adnál a saját kérdésedre?
2009. dec. 30. 07:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdésfelvető!

Ha a kérdés teoretikus, akkor persze, miért ne vehetné, ha szeretik egymást, legyenek boldogok...

Ha gyakorlati szempontból nézzük a kérdést, akkor nagyon sok további kérdés merül fel. Először is gyakorolják-e mindketten a vallásukat, járnak-e mindketten közösségbe? Mert ha igen, akkor hol fogják tartani az esküvőt? Ha gyermekeik lesznek, akkor milyen vallást fognak gyakorolni? Megkeresztelik gyermekkorben is meg felnőttkorban is? Valakinek kompromisszumokat kell kötni...

Üdvözlettel: Péter

2009. dec. 30. 08:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos ezért nem tudom a helyes választ,mit szabad,és mit nem.Ezért kérdezlek titeket.
2009. dec. 30. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha mindketten hívők persze. Csak valószínűleg szembe kell nézni jópár problémával. Az adventista felet simán kiközösíthetik.
2009. dec. 30. 10:30
 7/7 Zenon ***** válasza:
0%

Ki van zárva!Csak is református férfit.És legyen egy kicsit

pedofil,az se árt.

2010. jan. 11. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!