Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha minden vallass főpapjai,...

Ha minden vallass főpapjai, tudósai, minden"bizonyos"dolgot letenne egy közös asztalra, közös nevezőre tudnának jutni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, meg utolsó előtti előtti!!

Ha már a jehovás marhaságodat, amit mellesleg szó szerint másoltál be máshova is, itt is terjesztened kell, akkor legalább ÍRD ODA, h Jehova tanúja vagy!!! Máskülönben MEGTÉVESZTED az embereket....csak nem ez a szándékod??

2009. dec. 29. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:

"csak nem ez a szándékod??"

Nekik nincsnek szándékaik. Minden cselekedeteikiet a Sátán irányítja.

A vallások soha nem fognak közös nevezőre jutni, mert ha van is egy-két hasonlóság alapjaiban másképp látják a világot. És nagy részük nem is abban az istenben hisz. Egy közös nevező van, ha a hívek elfogadják a másik világnézetét. Jelen pillanatban ilyen folyamat részesei vagyunk, ézért is van ennyi vallás Európában, és ezért nincs már vallásüldözés. Tanultunk a hibáinkból.

2009. dec. 29. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:
kedves 17.36 nem másoltam be, (nem tudom, hogy kell) hanem saját gonddolataimat írtam le, és nem "jehovás" mahaságot. majd akkor odaírom, ha te is odaírod ugyanezt a válaszaid alá. ha azt mondom neked, hogy mégis mozog a föld, megtévesztelek, ha nem mondom meg ki mondta? hogyan? te mért nem írod oda, hogy ki vagy? csak ítélkezni tudsz? vagy a saját előírásaid alól te kivétel vagy? miért? ez nem farizeusi magatartás?
2009. dec. 30. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!