Mi történik velem és a környezetemben?
Márciusban múlt 2 éve,hogy letettem addigi életem és megtértem. Nem szeretnék arról beszélni,hogy melyik felekezethez tartozom mert nem ez a kérdésem lényege.
Körülbelül 2 hónapja kezdtek egyre súlyosabb problémák körülvenni előbb a munkahelyemen utána meg a családon belül is,anyagi problémáktól kezdve minden más is ami eddig nem volt.
Mindez nem volt elég,kb egy hete olyan valamiben van részem ami teljesen kiborít. Olyan gondolataim,vágyaim vannak amilyenekre még csak gondolni sem mertem...és most éjszaka nem bírok aludni nappal meg nem tudok odafigyelni munkámra meg családomra mert idegileg ki vagyok már készülve.
A hitemet nem vesztettem el!
Mi ez? Mi van ezzel a sok kísértéssel? Adjatok tanácsot kérlek!
Akartad a fehéret, szívedből vágytál rá: megkaptad a feketét.
Isten igazsága így mér (az ostobának).
..
A papok / vének írtak egy könyvet, azért, hogy túléljenek, te elhitted minden sorát (!)... mire mentél vele?
Nem a könyv bukott el... te buktál el (a papok által).
A papok viszont túléltek.
A papot nem a te túlélésed érdekli, a papot kizárólag csak a saját túlélése érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!