Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek melyik vallás az,...

Szerintetek melyik vallás az, ami biztos, hogy sátántól származik? Amit mindenképp kerülni kell?

Figyelt kérdés
és miért?
2009. dec. 28. 20:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
43%

"de amikor segítségűl hívod Isten nevét, ő elmenekül. próbáld ki!"

Próbálja a rák! Nincs szükségem Istenre. Oda menekül, ahova akar.

2009. dec. 29. 14:21
 22/27 anonim ***** válasza:
23%

Végül is kicsit se vagy beszűkült és elfogult: aki kritizálja az őrtornyot, azt a sátán tápolja.

Bravó!

2009. dec. 29. 14:25
 23/27 anonim ***** válasza:
42%

Kimondtam háromszor magamba azt, hogy "Jehova, Jehova, Jehova" de nem használt, gondoltam a kiejtéssel van a baj, így azt mondtam, hogy "Jahve, Jahve, Jahve" - de még mindig úgy gondolom, hogy az Őrtorony szervezetnek bizony köze nincsen a Biblia Istenéhez, akármennyire is erőlködnek kisajátítani Őt.

Akkor eze szerint nem az ördög mondatta ezt velem, hanem a józan ész.

2009. dec. 29. 14:32
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

ma 02:49

Ez nagyon nagy. Ilyen jól rég szórakoztam.

Jehova tanúinak meg üzenem, hogy akar a bánat egy olyan mennyországot (bocs földi paradicsomot) ahol ti lesztek az irányítók. Maradok az Bibliai verziónál.

2009. dec. 29. 14:50
 25/27 anonim ***** válasza:
29%

02:49-es!

Ha az írásod alapján sem gondolkodnak el a JT, akkor már semmi sem használ, hogy az igazságot kövessék. Ha nekik jobb a sátánt szolgálni, hát tegyék... Isten szabad akaratot adott nekik is... ha el akarnak veszni...

2009. dec. 29. 14:54
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
14:32-es: tükör előtt kellett volna éjfélkor. :D
2009. dec. 29. 16:03
 27/27 anonim ***** válasza:
A keleti vallások.
2023. okt. 8. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!