Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elfogadod, hogy a Biblia...

Elfogadod, hogy a Biblia Isten Igéje és próbálsz is aszerint élni, vagy belekötsz és jobban tudod, hogy hogyan kell az embernek élnie?

Figyelt kérdés

2014. máj. 15. 20:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"hogyan tűri meg az ószövetségi vérengzéseket,azokat,amikre maga Isten adott parancsot?"

"Isten a törvényt és a szeretetet összhangban működteti. Ezért pusztult el özönvízben egy egész világ, és ezért élték túl azt bizonyos emberek és az állatvilág."

Én nem tudok róla,hogy az állatoknak és a növényeknek is külön törvénybe foglalta volna Isten a parancsait,te tudsz ilyenről? mik voltak ezek a törvények,és mi volt az,amit nem tartottak be belőle? Továbbá kíváncsi vagyok,te milyen összhangot vélsz felfedezni a törvény és a szeretet között,ugyanis az özönvízben is,és Szodoma+Gomora városánál is csecsemők,kisgyerekek is meghaltak.JÉZUS AZT MONDTA,amíg nem vagytok olyanok mint ők,addig nem léphettek be Isten országába.Tehát milyen bűnük,volt,mi rosszat talált bennük Isten?

"Ha majd kutatod a bibliai igazságokat, magad is megérted azt. Ha meg belekötsz, tudatlan maradsz és továbbra is a széles úton poroszkálsz."

Értelek.Ha tudsz nekem ezekre a kérdésekre valóban értelmes választ adni,akkor nyugodt szívvel kimondhatod rám,hogy nem tanulmányoztam a Bibliát és csak kötekedek,tudatlan vagyok.

2014. máj. 17. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!