Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az online filmnézés bűn?

Az online filmnézés bűn?

Figyelt kérdés
Nem tudom,egyszer azt láttam hogy nem jó letölteni filmet,de nem tudom,hogy mi van az online filmnézéssel...Ti hogy viszonyultok hozzá,milyen gyakran néztek filmet az interneten? Tanácstalan vagyok ezért nem tudtam hogy kihez fordulhatnék...

2014. máj. 15. 16:47
1 2
 11/13 Mulder614 ***** válasza:
53%

Igen! Már a Mózesi törvény is tiltotta....:p

Viccet félretéve....

Miért lenne bűn? Én nem találtam a bibliában olyan alapelvet ami szerint helytelen lenne.

2014. máj. 17. 13:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. máj. 19. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:
68%
nem bűn, mivel nem kerül a tulajdonodba a film és nem csinálsz belőle hasznot. Nem is lopás, ahogy az egyik válaszoló írta. Ennyi erővel átmész a haverodhoz és megnézel egy filmet ami neki megvan, akkor most loptál mert te nem fizettél azért a filmért de láttad? Ne már. Attól hogy megnézed a filmet még nem lopod el... a boltban ha elolvasol egy újságot akkor se büntetnek meg.
2014. aug. 29. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!