Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az online filmnézés bűn?

Az online filmnézés bűn?

Figyelt kérdés
Nem tudom,egyszer azt láttam hogy nem jó letölteni filmet,de nem tudom,hogy mi van az online filmnézéssel...Ti hogy viszonyultok hozzá,milyen gyakran néztek filmet az interneten? Tanácstalan vagyok ezért nem tudtam hogy kihez fordulhatnék...

2014. máj. 15. 16:47
1 2
 1/13 Barhinaru válasza:
én majdnem minden nap nézek valami filmet de letölteni nem szoktam
2014. máj. 15. 16:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Noha nem szerepel a Bibliában erről semmi, kötve hiszem, hogy nagyobb vétek lenne, mint más egyéb földi hívság.
2014. máj. 15. 16:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Jogi szempontból ha jól emlékszem, nem. mondjuk én nem nézek online mert lassú az net.
2014. máj. 15. 17:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem bűn. Kivéve, ha feltörtél érte valamit. Vagy ha mást se csinálsz. Bár az nem bűn, hanem önrontás.
2014. máj. 15. 17:12
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

ujabb agymosott katolikus... depresszios, sz*r eleted lesz, ha minden mozdulatodnal azt lesed, az egyhaz szerint bun-e, amit csinalni akarsz.

mondjuk a katolikusok keresve nem talalhattak volna jobb modszert a tudatlanok sakkban tartasara, mint az 'eredendo bun' fogalmat, te vagy ra a bizonyitek.

2014. máj. 15. 17:19
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Szia,

régen én is sokat néztem illegálisan filmet az interneten, aztán rádöbbentem, hogy ez tulajdonképpen lopás.

Azóta DVD filmeket veszek, most pedig rátaláltam egy legális online filmnézős oldalra a [link] -ra, igaz elő kell rá fizetni, de olcsó. (nem reklám miatt írtam, csak alternatívaként)

Egyébként, ha illegális oldalon nézel filmet, abban nincs különbség, hogy "online" nézed a filmet vagy letöltöd, mert technikailag az "online" nézés is letölti, csak ott a böngészőben beágyazva jeleníti meg.

Remélem tudtam segíteni.

2014. máj. 15. 17:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem bűn egyáltalán. Ha jól tudom bűncselekmény is csak akkor volna, ha te töltenéd fel vagy árulnád.

Az én szótáramban abszolút nem bűn.

Egyébként meg ma a uszoda zuhanyzójában találtam egy tök jó tusfürdő+sampon kombit. Mivel kifogyott a szappan (minden paranoiás gondolatat levetve pl. méreg) megmostam vele a fejem. Aztán ott hagytam. És azon gondolkodtam, hogy lopás lenn-e, ha elvinném. Mert más el fogja vinni. Aztán olyan hülye voltam, hogy ott hagytam. :D

2014. máj. 15. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az állam nem bünteti, de ha megvásárlás helyett ingyen megnézem, akkor az mi?

Bűnöket nem azért nem kell elküvetni, mert megbüntetnek minket.

Amúgy egyébként is, ha senki nem venné meg, akkor miből készítenének új filmeket?

2014. máj. 16. 00:47
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Szerzői jog sértés.

Egyébként én sokkal jobban szeretem gyűjteni a DVD-ket, sorba rakni, stb, és azt bármikor megnézheted és nem fogyasztja le a netes keretedet.

2014. máj. 16. 11:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem bűn...
2014. máj. 16. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!