Megtennéd, hogy ma 2 órakor szeretettel gondolsz egy általad ismeretlen emberre, mondassz érte egy imát?
Figyelt kérdés
A páromnak szüksége van a segítségre.Alkoholbeteg,és nagyon meg akar változni.Nem iszik naponta,de Neki egy kortyot sem lehetne.Megkérlek benneteket,legyünk egy közösség,és mondjunk érte ma egy-két szeretetteljes szót.Ő is velünk lesz,az Ő imáját erősítendő a mi részvételünk.Természetesen nem arra gondoltam,hogy írjuk le ide.Azt kérném,hogy gondoljatok rá,így segítsetek.Előre is köszönöm a jóindulatot.2009. dec. 27. 10:40
11/15 anonim válasza:
én nem hiszek Istenben, ezért nem imádkozom, de Neked és a párodnak tiszta szívből kívánom, hogy vészeljétek át ezt az időszakot, legyetek erősek, támogassátok egymást és nyerjétek el kitartásotok jutalmát :) Gondolok rátok, és mindenki másra is, aki ilyen akaraterő próba előtt áll!
12/15 A kérdező kommentje:
Miért teszi?Mert néha jól esne Neki egy pohár sör.Ennyit más is megiszik esetleg.Vagy kettőt.Azonban amíg más feláll a két pohár után,és hazamegy, Ő nem.Belekóstol és nem tudja abbahagyni.Igazán intelligens és nagyszerű ember.40 éves,huszonéve már a gimiben is rendszeresen,sokat ittak.Az akkori barátok közül még mindig van,akivel így tartják a kapcsolatot.
2009. dec. 27. 14:14
13/15 anonim válasza:
Megtettem. Áldott karácsonyt! Kitartás!
14/15 A kérdező kommentje:
..köszönöm Nektek:))
2009. dec. 27. 14:26
15/15 anonim válasza:
köszönd Istennek, és segíts neki, mint egy kiegészítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!