Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi Isten nézőpontja az alkohol...

Mi Isten nézőpontja az alkoholról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 08:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
probáld meg a biblia útmutatásait követni. az az egyetlen olyan könyv, amit világszerte minden nyelven olvashatnak, és amelyik a legtöbb üldözést elszenvedete, illetve amelyik tanítását a legtöbbféleképpen értelmezik.
2009. dec. 26. 14:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintetek járt valaha magyar órákra a Kérdező???

"Isten nézőpontja az alkoholról" ??? :DDD

ez van az amerikai brosúrátokban, és nem volt kéznél csak a netes szótár?

2009. dec. 26. 15:42
 13/19 anonim ***** válasza:
ez a baj a bibliával!Ahogy akarod,úgy magyarázod...de azt nem tudom hogy lehet magyarázni,hogy aki másban hisz,annak meg kell halnia! ez benne van valahol,és én itt ki is szálltam,mert nem lehet mindenkire rákényszeríteni azt ,amit hiszünk!!Mivel nem száz százalékosan isten szava..
2009. dec. 26. 16:06
 14/19 anonim ***** válasza:
2009. dec. 26. 18:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Nóé fiam, Nóé, hát az új bor jó-é?

Szerintem nagy piás lehet az öreg is...

2010. jan. 4. 11:04
 16/19 anonim válasza:
attól függ, mire akarsz kilyukadni a kérdéseddel... önmagában nem probléma. Ám ha ha az "öntudatlanságig leiszom magam" a kérdés, hát nem túl csinos dolog. nem hiszem, hogy meg lesz paskolva a feneked, de elgondolkodtató, h. akkor egyéb téren, hogy néz ki a dolog a mértékkel:)
2010. jan. 18. 20:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Azt tudom hogy Jézus azt mondta hogy a túlvilágban vele fogjuk inni a bort. Ez elég érdekes nem?:D
2010. jan. 26. 20:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Jézus Krisztus Isten Fia szerette a bort... lásd a kánai menyegző történetét :D. Persze nem a mértéktelen dőzsölést.
2010. ápr. 6. 00:15
 19/19 anonim ***** válasza:
azt mondja kis mértékben orvosság,nagy mértékben méreg!
2010. ápr. 6. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!