Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szólsz, hogy Benedek...

Mit szólsz, hogy Benedek pápát fellökték az éjféli misén?

2009. dec. 25. 02:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%
köszönöm, hogy megtette helyettem is :)
2009. dec. 25. 10:50
 12/26 anonim ***** válasza:
22%

Sziasztok!

Hogy itt mennyi túláradó szeretettel teli ember nyilatkozik!!! Egyik Krisztusibb mint a másik (tisztelet a kivételnek!)!

Azt próbáljátok elképzelni magatokban, hogy ki-ki személy szerint ezt a kérdést felteszi Jézus Krisztusnak, próbáljátok elképzelni mit válaszolna nektek!

Azt hiszem, hogy egy ilyen cselekedet vallási vagy felekezeti hovatartozás nélkül is ELÍTÉLENDŐ, akkor is ha szerintem az egyház tanítása messze áll a Biblia Igazságától, Isten Ígéjétől!!

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünepeket Kívánok!!!

2009. dec. 25. 11:39
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
nem is a piros ruhás nő lökte hel, hanem afféle dominó efekt történt. a pápát a mögötte haladó pap lökte hel XD de azért vicces, egyesek mit meg nem tsznek, csak nem tudom miért :o
2009. dec. 25. 12:07
 14/26 anonim ***** válasza:
50%
Milyen kö@csögök vannak itt a válaszolók között,azokat pontozzák le,akik nem röhögik szét magukat ezen az eseten és nem is tetszik,hogy fellökték..!Sötét tahók!
2009. dec. 25. 13:42
 15/26 anonim ***** válasza:
76%

lol(: szepet ugrott a "pirosruhas"no. Persze, aki hivo, annak biztos nem vicces, de nekem az!

bocsanatot kerek a vallasos felhasznaloktol, de... ahh, ez aztan az ugras!mint egy ragadozo, aki raveti magat...ah, meg mindig nevetek

Es tenyleg bocsi,ha megsertek vkit a vallasi nezetei miatt

2009. dec. 25. 14:25
 16/26 anonim ***** válasza:
29%
Kár, hogy nem gyilkolta le az összes vallásos gyökeret. A pápa meg pusztuljon!
2009. dec. 25. 14:50
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Kár, hogy nem II. János Pált rántotta a földhöz.:) Az fel sem kelt volna... Az lett volna a botrány, élőben kinyúlt volna a pápa egy esés következtében...

Egyébként hogy engedhette isten egy ilyen dolog megtörténését? Oké, hogy szabad akarat, meg minden, de azért a földi helytartójának megvédelmezésére kiterjedhetne az isteni gondviselés...

Vagy a gondviselés sz.rt sem ér?

Vagy arról is lehetett szó, hogy az isten elnézte az óráját, túl hamar elkezdte ünnepelni a szülinapi bulit és ekkorra már kiütötte magát...

Ki tudja... Mindenesetre mindenki válassza a hitének megfelelő lehetőséget!

2009. dec. 25. 18:14
 18/26 anonim ***** válasza:
25%
leszarom
2009. dec. 25. 18:22
 19/26 anonim ***** válasza:
valójában az erőszak nem megoldás semmire. Jézus nem lökött fel senkit, hogy kifejezze az érzéseit. az viszont tény, hogy a pápa nem jogosan használja a címeit, mivel nem péter volt az a kőszikla, amire Jézus a gyülekezetét alapozta. ez az egész katolikus egyház múltbeli, és mostani cselekedetein világosan látszik. bogáncskóróról ugye nem szednek fügét? maga Isten lesz az, akié a jog és a hatalom, no meg a bölcsesség ott van, hogy megfelelő bosszút áljon mindezekért az ilyen személyeken. az ember ne áljon bosszút semmiért, és "tegye le a kardot"
2009. dec. 26. 09:14
 20/26 anonim ***** válasza:

Jha kérem, én ennyi idősen már csak járókerettel fogok tipegni, nem holmi kerítéseken átugrálni és pápákat fellökdösni....:D

Ahogy átugrott az öreglány jót röhögtem, jól karban van tartva...

Egyébként hol voltak a biztonságiak? A tévében annyi látszott, hogy utólag sietnek oda!

2009. dec. 26. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!