Mit szólsz, hogy Benedek pápát fellökték az éjféli misén?
Sziasztok!
Hogy itt mennyi túláradó szeretettel teli ember nyilatkozik!!! Egyik Krisztusibb mint a másik (tisztelet a kivételnek!)!
Azt próbáljátok elképzelni magatokban, hogy ki-ki személy szerint ezt a kérdést felteszi Jézus Krisztusnak, próbáljátok elképzelni mit válaszolna nektek!
Azt hiszem, hogy egy ilyen cselekedet vallási vagy felekezeti hovatartozás nélkül is ELÍTÉLENDŐ, akkor is ha szerintem az egyház tanítása messze áll a Biblia Igazságától, Isten Ígéjétől!!
Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünepeket Kívánok!!!
lol(: szepet ugrott a "pirosruhas"no. Persze, aki hivo, annak biztos nem vicces, de nekem az!
bocsanatot kerek a vallasos felhasznaloktol, de... ahh, ez aztan az ugras!mint egy ragadozo, aki raveti magat...ah, meg mindig nevetek
Es tenyleg bocsi,ha megsertek vkit a vallasi nezetei miatt
Kár, hogy nem II. János Pált rántotta a földhöz.:) Az fel sem kelt volna... Az lett volna a botrány, élőben kinyúlt volna a pápa egy esés következtében...
Egyébként hogy engedhette isten egy ilyen dolog megtörténését? Oké, hogy szabad akarat, meg minden, de azért a földi helytartójának megvédelmezésére kiterjedhetne az isteni gondviselés...
Vagy a gondviselés sz.rt sem ér?
Vagy arról is lehetett szó, hogy az isten elnézte az óráját, túl hamar elkezdte ünnepelni a szülinapi bulit és ekkorra már kiütötte magát...
Ki tudja... Mindenesetre mindenki válassza a hitének megfelelő lehetőséget!
Jha kérem, én ennyi idősen már csak járókerettel fogok tipegni, nem holmi kerítéseken átugrálni és pápákat fellökdösni....:D
Ahogy átugrott az öreglány jót röhögtem, jól karban van tartva...
Egyébként hol voltak a biztonságiak? A tévében annyi látszott, hogy utólag sietnek oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!