Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit mondjak a papnak?

Mit mondjak a papnak?

Figyelt kérdés
Meg szeretnék keresztelkedni. Holnap megyek a paphoz. Hogy fogalmazzam meg ,hogy miért keresztelkednék meg?
2014. ápr. 28. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy miért döntöttél így, azt neked kell tudni. Ha leírod, hogy miért, úgy könnyebben tudunk segíteni megfogalmazni...
2014. ápr. 28. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Hát pl. így:

Helló pap bácsi, meg szeretnék keresztelkedni. Mennyibe fáj?

Vagy: Dicsértessék a Jézus Krisztus/Áldást, békességet. Tisztelendő úr, volna egy kérésem. Az van, hogy a szüleim nem kereszteltettek meg, de én szeretnék megkeresztelkedni. Mi ennek a módja, folyamata? Esetleg mit a feltételei? Kérem segítsen nekem. Nekem ez nagyon fontos. Szeretnék kapcsolatba kerülni az Úrral. stb, stb.

2014. ápr. 28. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
*mik
2014. ápr. 28. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Tisztázzunk valamit.Ha katolikus paphoz mész, akkor Dicsértessék a Jézus Krisztus a köszönés, ha pl református lelkészhez, akkor Áldás Békesség.

Össze ne keverd, mert akkor magyarázhatod te, hogy miért akarsz megkeresztelkedni, furcsa lesz, hogy még a köszöntést sem ismered.

2014. ápr. 29. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Rock'N Roll az Úrban!

Van vize???

Csak meeer kiszárad a kertem.

2014. ápr. 30. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!