Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Minden bűn megbocsáttatik...

Minden bűn megbocsáttatik csak Isten Lelkének/Szellemének káromlása nem, miért ennyire fontos ez, hogy még a Biblia is külön kitér erre és figyelmeztet, hogy azt az egyet ne tedd?

Figyelt kérdés

Ha a Lélek/Szellem csupán egy erő akkor miért ennyire fontos,hogy megbocsáthatatlan véteknek számít beszennyezése?

Úgy elgondolkodtam ezen és magamból kiindulva ha valaki pl fikáza az ernőmet az különös képen nem zavar,de ha valaki átkozza a lelkemet az bizony elég bántó számomra mivel hívő vagyok.

2014. ápr. 25. 06:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak.

Te ismered a TEREMTŐT?Mert tisztelni egy személyt csak úgy lehet ha megismerem.

Ha nem ismered ,te kit tisztelsz akkor?

2014. ápr. 29. 21:28
 12/14 János114 ***** válasza:
Nos annyira ismerem amennyire egy mindennapi ember ismerheti az Istent. Nincs a birtokomban olyan tudas ami a tobbi hivonek ne lenne. Tudom h mindentudo es bolcs ezert alavetem magam az akaratanak.... (vagy pontosits a kerdeseden mert nem vilagos hogy segiteni akarsz vagy piszkalni?)
2014. ápr. 30. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:

"Tudom h mindentudo es bolcs"

Már bocsánat: tudod - vagy hiszed?

2014. ápr. 30. 15:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!:)

Még mindig nem egyértelmű számomra.

Ha a Szent Szellem/Lélek nem egy különálló akármi,akkor Jézus Krisztus,hogy tudja utasítani,hogy ezt vagy azt tegye?

Ha csak Isten tevékeny ereje lenne akkor Jézus nem tudná Öt KÜLDENI csak az ATYA...

Hogy tud valaki,akárki pl a gyerekem rendelkezni az én ernőmmel?

Nektek ez egyértelmű? :)

2014. ápr. 30. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!