Mi lenne, ha a földön mindenki Jehova tanú volna, csak 666 ember nem?
Mivel foglalkoznának az emberek? Mi lenne a munkájuk? Mit művelnének a kisebbséggel, a kiközösítésen vagy a tömeges térítő hadjáraton kívül?
Ha nem volna vallásszabadság és Jézus még sehol sem lenne, mit tennének...Szòval nem érdekel, mi lesz a Bibliájuk szerint . A mi volna kérdésem érdekel!
Hogyan viselkednének egymással az emberek és hogyan kommunikálnának? Jehova tanúi nyomás alatt tartanák a többieket, vagy kivégeznék minden hatalom mellett?
Lehet,hogy nem is jársz messze a valóságtól kedves kérdező... :/
Ha ebben a menetben folytatják a "térítő" munkát,még pár évtized és az egyik legnépesebb vallás lesz a földön.
Isten óvjon mindenkit!
ez ebben a formában soha nem lesz így.
Ellenkezik a bibliában leírt jövendölésekkel.
S nem a "mi" bibliánk szerint hanem A BIBLIA, ISTEN SZAVA szerint.
Jézus szavai szerint az igazság ebben a világban soha nem lesz magasan. Hiszen Sátán e világ uralkodója, és furcsa lenne ha Isten népe "hatalmon" lenne.
erre több vers is utal amikor a tanítványait oktatta:
(Máté 20:24–28) . . .. 25 De Jézus magához hívta őket, és ezt mondta: „Tudjátok, hogy a nemzeteken hatalmaskodnak az uralkodóik, és a nagyok hatalmuk alatt tartják őket. 26 Nem így van ez tiköztetek; hanem aki nagy akar lenni közöttetek, az legyen a szolgátok, 27 és aki első akar lenni közöttetek, az legyen a rabszolgátok. 28 Az Emberfia sem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon, és hogy lelkét váltságul adja cserébe sokakért.”
Jézus nem tanított ilyet
A Biblia ellenes vádaskodásnak és a gyűlölet szításnak egy Isten ellenes formája már maga a kérdés is.
Egyébként Jézus ezer éves uralma alatt armageddon után, csak olyan emberek lesznek a földön akik arra érdemesek,
S nem 666. de egyetlen más nem oda való ember sem lesz ott, és ezt Isten garantálja, mert a föld teljes lesz Isten ismeretével, miként a Vizek beborítják a tengert.
Katy Weaver
Furcsa, hogy a ti vallásotokat az ölné meg, ha mindenki a követőtök volna.
Lehet egy indiszkrét kérdésem hozzád hozzád Katy?
Leszel a (rab)szolgám? (jól gondold meg, hogy mit válaszolsz...)
"Jézus nem tanított ilyet
A Biblia ellenes vádaskodásnak és a gyűlölet szításnak egy Isten ellenes formája már maga a kérdés is"
Tudom, hogy nem tanított ilyet, ezért kértem, hogy a kérdésemre válaszolj és ne mellé.
Egyébként meg nem érdekel ha egy kérdés Isten ellenes. Lehet rá negatívan is válaszolni nem csak pozitívan és vice versa.
De ha már ilyen jól elbeszélgetünk, akkor most én következek:
Este éhes voltam és gondoltam, hogy csinálok speciális lecsós tojásrántottát, mert sok benne a protein. (életemben előszőr csináltam ilyet). Szalonás zsírban puhára főztem a hagymát, paprikát, paradicsomot, majd ráöntöttem a sós/parikás/borsos tojást. Majdnem leégettem mindent, de többé-kevésbé elkészült a kaja.
A gond csak abból adódott, hogy nagyon szárazra és darabosra sikerült, és a sóból is mehetett volna kicsit több.
Ekkor jött a végzetes ötletem. Összekevertem pirosarannyal azt amim volt, és reszeltem rá sajtot, majd bevágtam a mikróba az egészt úgy ahogy van (egy kis paradicsom karikákkal).
Igaz, hogy ezután normálisan kezdett kinézni az étel, de sikerült olyan vacsit készítenem, aminek semmi íze nincs, csak olyan nagyon erős sós parikás érzetet kelt a szádban. Nagy undorral megettem a nagy részét és rájöttem, hogy még gyakorolnom kell.
De én törtem meg a tojást is :P (kész profi vagyok). :DD
Kicsiként csak a palacsinta készítésben segítettem. Egyszer azt is ki kellene próbálnom (tudod olyan feldobom a plafonra stílusban).
Na jó, azért zacsis levest tudok csinálni....
Meg majd még kipróbálok ezt-azt. (csak az Isten mentsen meg a végeredménytől).
Egyébként köszi az eddigi válaszokat, kedves hozzászólok.
Ha esetleg tényleg rengeteg tanú lesz, akkor nyitni fogtok az anti-marketing gondolata felé?
:D)
Gazdagnak Tűnő élelmezés lett volna.
Én speciel nem szeretem a túl fűszerezett, és agyonra töltött vagy rakott ételeket, a májnak sem jó.
Az omlettet viszont nagyon szeretem, bár van egy kevésbé általam kitalált módszerem ehhez.
Nem szedem szét a tojás fehérjét a sárgájától, hanem így keverem össze némi liszttel,azért maradjon folyékony, mert sütéskor úgy is össze áll. és teszek hozzá zöldborsót, vágok bele fokhagymát, egy csipetnyi sót, s akár sajtot is reszelhetek bele.
Serpenyőbe hevítek némi olajat, és az összekevert anyagot beleöntöm és lassan sütőm, majd a másik oldalára fordítom, és azt is pirítom egy kicsit.
amikor kicsúsztatom a tányérba a tetejére ketchupot teszek és be csipegetem.
S almás fahéjas teával pedig leöblítem... :)
Katy Weaver
ezt lehetőleg
S van egy jó palacsinta receptem, nagyon finom, nem hagyományosan kell összedolgozni.
S nem nehéz, csak gyakorlat kérdése, tudod, gyakorlat teszi az ember mesterré... :D)
Katy Weaver
S nem szeretnék a rabszolgád lenni, egy szebb szó van erre: szívesen ajánlom fel a segítségemet ha tudok segítek, Jézus ezt értette ez alatt, nem szó szerinti rabszolga tartásra gondolt.
Katy Weaver
Kérdezö, jó úton vagy, egyszer jó szakács válik belöled, ha kitartol :D
Ne felejts el leírni ujabb sütés-fözés tapasztalatodat, lehet hogy egyszer szakácskönyvet is írsz. Sosem tudod :)
Értékelem humorodat.
A kérdésed hát megfelelhetetlen, nert sohasem lesz ilyen arány :)
Ha igazán akarsz megtudni valamit, csakis úgy tudod meg, ha személyesen megismerkedsz néhány tanúval, akkor értenéd meg mi az alapja a hitüknek, azt is megmutatják neked, hogyan teljesülnek ma a Bibliai jövendölések. Meglátod, NEM csak a Bibliát és Az Örtornyot olvassák.
Tudod ezen az oldalon mindenféle fajta nézetü emberek vannak, meg akarnak gyözni mindenki a maga feje szerint.
Ha tényleg érdekel a kérdésedre a válasz, akkor csak ha a saját szemeddel-füleddel gyözödsz meg :)
Van a közeledben Királyság terem? Elmehetsz, tedd fel nekik ezt a kérdést :)
Katy
..bocs a hibás írásért, megint nem kontroláltam le, de tán érthetö a szöveg /no meg gyorsan írtam/
Katy
Végül is ,ha figyelmesen olvassuk a Bibliát,Istennek az az akarata,hogy minden ember "Jehova Tanúja" legyen.
Valamikor régen,Isten kiválasztott egy népcsoportot,hogy őket kioktatva ,a környező népekkel is megismertesse magát.
Sajna nem sikerült igazán ,de az Úr nem adta fel.
Adott egy jobb szövetséget az embereknek ,a Vele való kapcsolat érdekében,régen volt az Ó szövetség,most az Új szövetségben élünk.(csak a gyengébbek kedvéért)
A földi lakosság közül nagyon sokan hittek és hisznek Jézus Krisztusban,és tanúskodnak Róla.Mivel Jézus testben megjelent Isten,Jehova emberi formát vett fel,hogy megismerjük,ezért aki Krisztus követője lesz ,az Jehova Tanúja is lesz .Napjainkban már a Biblia nem ezt a nevet használja ,hanem csak simán keresztyének,vagy az Úrban hívő személyek .
Szomorú tény ,hogy vissza éltek a Bibliával ,elferdítették a tanításokat,sokakat félrevezettek,és ezekből lettek a hamis tanúk ,akik azt mondják övék az igaz vallás.
Isten azt üzeni nekik ,az igaz ember az ő hite által él,és nem vallásos cselekedetek miatt.
El kéne hinni amit a Biblia ír Jézusrol és nem átírni,kiforgatni ,és külömböző kommentárokat gyártani.
Végül is ,nem akarnak ők rosszat,mert Isten Királyságába szeretnének bejutni,és oda hívják az embereket is ,csak az út nem jó utat választottak oda,és ezért nem csak magukat vezetik félre ,hanem másokat is.
De ezeket már nem hiszik el és csak mondják és monndják az érveiket....
A helyett hogy elolvasnák a Héberekhez írt levelet ,nagyon lassan és figyelmesen ,minden versen elgondolkodva..
Vidiripi
Az a sok ember megpróbálná meggyőzni a 666-t.
Ez tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!