Mi az a scientológia?
"hülyének te vagy a hülye, sátánizmust vallásnak "csúfolják". nincs benne se isten se sátán semmi, max egy kis okkultizmus."
Szerinted az a vallás amibe isten van? Elég jót röhögtem :D:D:D
Hát ez a kérdés meg hozta a hatást rendesen.
Lehet hogy engem is "hülyegyereknek" fognak mostantól tartani, de....
Az én ideológiám az, hogy a hit azoknak az embereknek kell akiknek muszáj hinniük valamiben hogy ezáltal meg legyen a lelki hova tartozása és erőt adjon nekik abban hogy a kitűzött céljaikat véghez vigyék.
Ezért van az a mondat is, hogy "segíts magadon, az isten is meg segít", Na most ha már segítettél magadon akkor az isten már miben segít?
Ha azt hírdetik, hogy hagyj ott mindent és vidd a magad keresztjét, akkor a papok 2000 éve miért nem ezt teszik?
Nálunk a papnak volt a faluban az első szalonból kihozott kocsija.......
Számomra a vallás olyan mint a birkák közössége.
Mindig van amelyik meg mondja hogy szerinte hol zöldebb a fű és mindegyik arra megy, pedig lehet hogy nem is, de ez már egyiket sem érdekli.
Számomra a vallás a gyenge emberek hite.
Az isteni kérdés meg nevetséges a bibliával együtt.
Jó mese volt míg gyerek voltam.
Nem vallás,számos országban betiltották őket.A StarTrek sorozatban ők lehetnének a BORG kollektiva.
Addig hülyeség amig nem avatkoznak bele az emberek életébe.Franciaország,Ausztrália már fontolgatja a betiltásukat.Szétzilált családok,vagyonukból kifosztott emberek,cégekbe való beszivárgás,gyerekek pszichologiára épülő kényszertáborokban.gyogyszerezés.Módszereik tulmennek minden határon,minden erkölcsi normán,sulyosan sértik a legalapvetőbb emberi jogokat.Védekezni csak,és kizárólag inváziós agresszióval lehet és szabad ellenük.Egyetlen egyszer zavarták idős szüleim,tolakodó modon,ingatlanuk tulajdonára törve.A következő látogatásnál már vártam őket.Elnézést de ugy irom ahogy történt : Nyakonbasztam a szektást 2 liter benzin-gázolaj keverékével és amig nyultam a gázgyujtóhoz,megkérdeztem:" Eltakarodsz vagy saját zsirodban égsz halálra ? "Azóta messze elkerülik a családom.Tul sok öngyilkost hagytak maguk után,kegyelmet nem érdemelnek,tüzzel vassal irtani kell őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!