Az idei emlékünnepen hány "felkent" Jehova tanúja fogyasztott az emlékjegyekből?
Figyelt kérdés
Világszerte van adat?2014. ápr. 17. 06:02
2/6 anonim válasza:
"Bizony, bizony mondom nektek: Ha nem eszitek az Emberfia testét, és nem isszátok az õ vérét, nem lesz élet tibennetek. Aki eszi az én testemet, és issza az én véremet, annak örök élete van, és én feltámasztom õt az utolsó napon. Mert az én testem valóságos étel, és az én vérem valóságos ital. Aki eszi az én testemet, és issza az én véremet, az bennem marad, és én õbenne.
3/6 anonim válasza:
Mindenkinek kellet volna fogyasztania ezekből,csak a társulat nem engedi mindnkinek.
4/6 anonim válasza:
Tisztelt Zöldlomb Legolas, te sem gondolod komolyan, hogy szószerint a kannibalizmus az út ahhoz, hogy Jézus és az atya bennünk legyen és mi ő bennük, igaz?
5/6 anonim válasza:
Jézus maga mondta ,hogy igy emlékezünk meg róla .Egyébként is akik az emlékjegyeket fogyasza az is kanibalizál.
6/6 sandor76 válasza:
A 2015-os evkonyvbe benne lessz.
Sajnos vannak akik meltatlanul veszik magukhoz pontos ismeret hianyaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!