Akik arra használnak egy játékra termett videokártyát, hogy műpénzt bányásszanak vele, azok a pokolra fognak jutni?
Jézus a szentekért, fedhetetlenekért jön vissza nem a "két szívűekért" akik két felé sántikálnak.
Aki szereti Jézust annak utálnia kell a bűnt.
Én is sokáig játékkal töltöttem az időt és nem Jézust szolgáltam. De amíg itt a földön vagyunk van kegyelem, tehát ha az illető bűnbánatot tart megtér akkor nem a pokolra jut.
Nem.:D
De szerintem a 92% nem tudja, mire gondolsz.
Kedves első (50%-os), ez az igeszakasz tetszeni fog:
"És megalázza magát az én népem, amely nevemről neveztetik, s könyörög és keresi az én arcomat, és felhagy az ő bűnös életmódjával: én is meghallgatom őket a mennyből, megbocsátom bűneiket, és megszabadítom földjüket."
II Krónika 7:14
Ti miről beszéltek?
Ki bűnös és miért?
Ha szeretitek a megalázást, keressetek egy dominát.
Amúgy én már megfigyeltem, hogy a legtöbb dolog az életben ami nagyon drága, igazából csak arra való, hogy minél közelebb ráncigálják az embert a pokolhoz.
---------------------------------
A legjobb dolgok az életben ingyen vannak ;)
"Kövessétek a szeretetet, kívánjátok a lelki ajándékokat, leginkább pedig, hogy prófétáljatok."
I. Korintus 14:1
"...Ingyen vettétek, ingyen adjátok."
Máté 10:8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!