Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik arra használnak egy...

Akik arra használnak egy játékra termett videokártyát, hogy műpénzt bányásszanak vele, azok a pokolra fognak jutni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Jézus a szentekért, fedhetetlenekért jön vissza nem a "két szívűekért" akik két felé sántikálnak.

Aki szereti Jézust annak utálnia kell a bűnt.

Én is sokáig játékkal töltöttem az időt és nem Jézust szolgáltam. De amíg itt a földön vagyunk van kegyelem, tehát ha az illető bűnbánatot tart megtér akkor nem a pokolra jut.

2014. ápr. 15. 07:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem.:D

De szerintem a 92% nem tudja, mire gondolsz.

2014. ápr. 15. 10:27
 3/8 anonim ***** válasza:
A heartbleed bugra gondolsz?
2014. ápr. 15. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, inkább a Bitcoin-ra gondol. Aki nem érti, ne sokat agyaljon rajta, a kérdés elég értelmetlen, talán vicc akar lenni
2014. ápr. 15. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves első (50%-os), ez az igeszakasz tetszeni fog:

"És megalázza magát az én népem, amely nevemről neveztetik, s könyörög és keresi az én arcomat, és felhagy az ő bűnös életmódjával: én is meghallgatom őket a mennyből, megbocsátom bűneiket, és megszabadítom földjüket."

II Krónika 7:14

2014. ápr. 15. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Ti miről beszéltek?

Ki bűnös és miért?

Ha szeretitek a megalázást, keressetek egy dominát.

2014. ápr. 15. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Amúgy én már megfigyeltem, hogy a legtöbb dolog az életben ami nagyon drága, igazából csak arra való, hogy minél közelebb ráncigálják az embert a pokolhoz.

---------------------------------

A legjobb dolgok az életben ingyen vannak ;)

"Kövessétek a szeretetet, kívánjátok a lelki ajándékokat, leginkább pedig, hogy prófétáljatok."

I. Korintus 14:1

"...Ingyen vettétek, ingyen adjátok."

Máté 10:8

2014. ápr. 15. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Tofy Boy tényleg tetszik ez az ige köszi.
2014. ápr. 15. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!