Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan találhatnám meg a...

Hogyan találhatnám meg a megfelelő közösséget?

Figyelt kérdés
Nemsokára 18 éves leszek, lány. Eddog a Hit gyülekezetébe jártam el párszor, de nagyon nem tetszett pár dolog abban, amit képviselnek, ráadásul amióta a politikába is ennyire belefolytak, még jobban elhatárolódtam tőlük... A vallási közösség azonban hiányzik. Budapesten vagy környékén szeretnék valamilyen keresztény közösséget keresni, ahol nincs semmi hátsó szándéka az embereknek, és nem félig önkívületi állapotban vannak istentisztelet során... Tudnátok ajánlani valamit? Lehetőleg ne szekta legyen!
2014. ápr. 13. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Szia!

Szeretettel látunk a gödöllői Bibliaházban!

[link]

Üdv. Péter

2014. ápr. 13. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
28%

Először inkább egy történelmi egyház közösségét keresd fel.

Katolikus, evangélikus vagy református gyülekezetet.

Ha egy újabb kisegyházba mész, akkor cseberből vödörbe kerülsz.

2014. ápr. 13. 21:05
 3/5 anonim válasza:
Ismerek egy Szentjánosbogár nevű katolikus közösséget (de nem csak katolikusoknak). Vannak nyári táborok is, a Te korosztályodban is, sok fiatal van ott én nagyon szeretem. Esetleg nézz utána,hogy több mindent megtudj :)
2014. ápr. 13. 22:08
 4/5 KZitus ***** válasza:
62%

Szervusz

A "megfelelő közösség" és a "ahol nincs semmi hátsó szándéka az embereknek," - igen tág teret enged a közösség keresésére.

Mivel vallási közösséget keresel, azt találd meg, amelyről azt írja a Biblia: "És figyeljünk egymásra a szeretetre és jó cselekedetekre való ösztönzés végett, nem hagyva fel egybegyűlésünkkel, mint szokásuk némelyeknek, hanem bátorítva egymást, éspedig annál inkább, minél inkább közeledni látjátok azt a napot." Zsidók 10:24,25 Mivel Isten kér, hív erre a helyre, hidd el, csak itt érezheted jól magadat, mert csak itt, ezen van Isten áldása.

Erről biztosit a zsoltáros is, " Jehova angyala táborozik az Őt félők körül, És megszabadítja őket. Ízleljétek meg és lássátok, hogy Jehova jó! Boldog az az életerős férfi, aki nála keres menedéket" Zsoltár 34:7,8

2014. ápr. 14. 10:48
 5/5 KZitus ***** válasza:
[link] 089
2014. ápr. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!