Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a helyzet a golgisokkal?

Mi a helyzet a golgisokkal?

Figyelt kérdés
Hívtak a golgota nevű gyülekezetbe, de egy lelkész úgy jellemezte őket, mint báránybőrbe bújt farkasokat, és most nem tudom, hogy menjek-e? Egyszer már voltam, szerintem jó, de a lelkész után már nem tudom, nem vezetnek-e félre?
2009. dec. 20. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát itt szerintem többnyire olyan válaszokat fogsz kapni, hogy ne menj, mert agymosott leszel, meg így meg úgy, de ne foglalkozz velük :)

Az meg, hogy egy másik vallás egyik fejese szidta őket, nem jelent semmit, biztos azt akarta, hogy inkább az ő gyülekezetükbe járj. A saját benyomásaid alapján döntsd el, szeretnél-e járni, ne mások véleményére hagyatkozz!

2009. dec. 20. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha már voltál és jól érezted magad ott, akkor miért ne mennél el máskor is?

Anniyra nem az számít hogy mi a gyülekezet neve..nem attól kerülsz a Mennybe hogy golgiba, baptista vagy hitgyülibe jársz..attól hogy mi van a szivedben:)

2009. dec. 26. 01:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem osztálytársam járt oda és egy ismerősöm lánya a férjével valamint hallomásból ismerek eseteket abból a gyülekezetből. Negatív dolgot nem tudok. Ha tetszett neked, és úgy érzed, hogy ott tudsz közel kerülni az Úrhoz, akkor járj oda. A felekezet egyébként teljes evangéliumi gyülekezet, tehát közelebb áll a babtistákhoz. Hidd el, az Úr megmutatja majd neked, hogy jó helyen vagy-e !
2009. dec. 27. 20:09
 4/5 anonim válasza:

Az elején szögezzük le,hogy nem vagyok megtérve.De...

Gondolkozz már.Ha lelkész azt mondja, hogy a szüleid báránybőrbe bújt farkasok,akkor Te annak ellenére, hogy jól érzed ott magadat, nem mész többé hozzájuk?

Esetleg megkérdezhetnéd a lelkészt , hogy hány embert ismer onnan személyesen.Mert gondolom jópárat , hamár jellemzni is tudja őket...

2010. jan. 30. 22:31
 5/5 anonim válasza:
A Golgotában a Biblia alapján segítenek megismerni Istent. Elmondják, hogy az embernek nincs szüksége közvetítőre közte és Isten között, mindenkinek személyes kapcsolata lehet az Úrral Jézus által. Ezt a kapcsolatot hangsúlyozzák, tudván, hogy Isten előtt el kell majd számolniuk, azzal, hogy milyen képet festenek Róla az emberek előtt. Nem próbálják befolyásolni a gyülekezet tagjainak a véleményét semmiről és SENKIRŐL! Alaposan, versről versre tanítják a Bibliát, minden könyvet végig vesznek és nem arról tanít a pásztor, amihez éppen kedve van. A honlapukról (www.golgotabudapest.hu) minden tanítás letölthető, több évvel ezelöttiek is.
2010. jan. 30. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!