Ajánlanál nekem olyan jó vallást, amit gyakorolhatnék is?
Vidéki lány vagyok,jövőre megyek fősulira. De nem ez a lényeg,nem vagyok megelégedve az evangélista vallásommal,amit a szüleim adtak nekem. Nem érzem át ezt az egészet,és a szőr feláll a hátamon,mikor azt mondják,minden ember bűnös...A lényeg,hogy szeretnék több vallással is ismerkedni,hogy megtaláljam az igazán nekem valót. Tudnátok párat ajánlani,aminek utána tudnék keresni? És esetleg vidéken is lehetne gyakorolni. De az is megoldható,ha havi 1x felmegyek Pestre,mindegy,csak passzoljon hozzám.
Előre is köszi!
"Nem érzem át ezt az egészet,és a szőr feláll a hátamon,mikor azt mondják,minden ember bűnös..."
http://www.youtube.com/watch?v=VEfeGHDCiVo&feature=related 5.perctől nézd meg, az a téma vág ide. Nézd tovább ha akarod, és gondolkodj el rajta. Egész biztosan megérted és rájössz, hogy nem véletlenül hangoztatják, hogy minden ember bűnös. Emellett egyfajta irányt is mutat, hogy kijuss belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!