Muszlimok! Valaki lenne olyan kedves, hogy válaszolna a kérdéseimre?
Szeretnék többet megtudni az iszlámról, és olyanokkal beszélgetni, akiknek ez a vallása. Lenne néhány kérdésem, eddig csak könyveket és internetről szedett dolgokat olvastam. De azért mégis más lenne egy muszlimmal beszélgetni. :)
Köszönöm, ha válaszoltok!
18/L
Salem aleikum
Kedves kerdezo bar en csak par éve lettem muszlim szivesen beszélgetek errol barkivel.
Te hogyan kerultel kapcsolatba az iszlammal?
Szia! Én közel 2 éve tanulmányozom, bár még nem vagyok muszlim, elég sokat tudok :) Nem tudom át fogok e valaha térni, ez még a jövő kérdése. Annyit még hozzátennék, hogy sok magyar muszlimmal beszéltem már, de mind szunnik. Ha esetleg érdekel a többi is (mert engem például egy kissebb irányzata fogott nagyon meg), vagy csak kérdésed lenne bármiben, írj privit :)
21/L
Elsőn besírtam!! :'D
Kedves kérdező nekem van egy nagyon kedves muzslima ismerősöm. Ha szeretnéd szívesen összehozlak vele,hogy kérdezz tőle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!