A legelismertebb természettudósok hisznek Istenben?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 14:47
21/26 hollófernyiges válasza:
Einstein rendszeresen kapott leveleket valláskárosult amerikaiaktól, hogy az ilyen ateista szemét húzzon vissza Európába, kb ilyen hangnemben. Azt is leírta, hogy személyes Istenben nem hisz.
Az pedig nem érv, hogy mivel jó fizikus volt, akkor mindenben át kell venni a nézeteit, ezen az alapon mindenkinek át kellene térnie zsidónak.
22/26 A kérdező kommentje:
20.: te egy igazi idi@ta pancser vagy. Felteszek jóhiszeműen egy kérdést, puszta kíváncsiságból, erre Te beoltassz, hogy téríteni jövök. Semmit nem reagáltam még arra se, hogy a tanult emberek 93%a ateista, mert nem volt más célom, csak választ kapni a kérdésemre. Te pedig folyamatosan ellenhittérítést folytatsz, még élvezed is és meg sem köszönöd a kérdésemet, ami alatt kiélheted rejtett vágyaidat. A bocsánatkérésről nem is beszélve. Szánalmas vagy.
2014. márc. 21. 08:45
23/26 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező!
Szeretnélek kicsit pontosítani...nem azt írtam, hogy a tanultak 93%-a ateista, hanem egy erősen katolikus országban a tudományos közösség döntő hányada ateista, ill. annak mondja magát. Természettudósok, csillagászok,biológusok...
24/26 Tom Benko válasza:
Jellemzően nem. És minél újabb korban vizsgálódunk, annál inkább nem.
25/26 A kérdező kommentje:
23.Értettem, csak idegállapotban voltam a levél írása közben.
2014. márc. 22. 08:50
26/26 anonim válasza:
Nyugodj meg! Dobjál be pár érett banánt, utána igyál egy jó kávét. Ahogy Borat mondta, relax, relax...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!