Milyen angyal Abaddon, vagy egyáltalán angyal ő?
Azt szeretném tudni, Abaddon a Sátán másik neve,vagy a Sátán neve? Én úgy tudom,hogy gonosz természetű.
Mit lehet tudni róla a Biblian kívül máshol is megemlítik?
Kedves névtelen mérges barátom, milyen kevés kell neked ahhoz hogy dührohamot kapjál.
Te kritizálsz másokat, de szégyenled kiírni a saját nevedet? )
Egy jóindulatú tanácsot adok neked. Az idegekre jót tesz ha veszel magadnak a gyógyszertárba magnéziumot, B vitaminnal. Lehet hogy jót tenne neked egy kis séta a természetben.
Katy
@ Katy!
2-3-4-es válaszoló vagyok.
Örülök hogy egyetértessz a 4-es válaszommal, ami a 3-asban lévő fejtegetéseim folytatása. Azt bizonyítottam, hogy miért különbözik a Jelenések 19-ben leszálló angyal, a Jelenések 9-ben leeső angyaltól. Szövegértésedre még mindig egyest adok! :-D
neked meg az osztályozási technikád egyes! Csillagos!! :-D Nagyon értesz a dolgokhoz kedves barátom :-)
Katy
Te utolsó az ördögöddel, meg a tornyoddal :-D... nem lennél szíves aláírni a nevedet, hogy tudjuk kinek köszönhetjük értelmes, tanulságos kommentárjait? :-D
Katy
Melyik nevemet?
Kedves Katy, én nem tartom fontosnak, hogy kiírjam a nevem minden válasznál, mert nem magamat akarom előtérbe helyezni.
Üdv.: Viktor
Amit előttem is leírták, az Ószövetségben Abaddon mint személy, és mint hely van bemutatva. Mindenképp gonosz. A seol legeslegmélyén található feltehetően. Rabbinikus iratok említik még a Biblián kívül.
Ezért sem véletlen, hogy a Jelenések könyvében héberül is leírják az angyal nevét. Így már van lehetőség a beazonosítására.
Az, hogy ezt a gonosz lényt, akinek a neve mai nyelven úgy is visszaadható, hogy "terminátor", valaki Jézus Krisztussal azonosítsa, az egyik legnagyobb blődség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!