Mit jelent az hogy: beengedni Jézust az életembe?
Szia
Nem tudom ki mit ért ez alatt, Én a saját gondolataimat írom:
Azt jelenti számomra, hogy elfogadom mint megváltó királyomat, és engedelmességgel követem az utasításait, és úgy élek minden nap, ahogy elvárja, illetve ahogy Tanította.
S az Ő közben járása által mutatok be imádatot Istenemnek, illetve az Ő nevében imádkozom Teremtő Istenemhez.
Katy Weaver
Elolvasod azokat amiket mondott (Máté, Márk, Lukács és János evangéliumaiban vannak leegyezve, amiket mondott) és megtartod azokat. Isten erről ismeri fel az övéit: Olvassák az Igéjét és megfogadják azokat:
"...Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk."
János 14:23
Isten Igéje megtartó erejű:
"...a beszédek, amelyeket én szólok néktek, lélek és élet."
János 6:63
A kereszténység hat alaptanítása - A hit alapjai című könyvet ajánlanám számodra, amit ingyen le tudsz tölteni, rendkívül jó anyag! Szerintem minden kereszténynek olvasnia kellene:
https://www.youtube.com/watch?v=a-hm9X8nLYU
Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed lenne csak szólj!
Isten áldjon!
Azt, hogy a legjobb úton haladsz az agymosott birka-lét felé.
Jézus meghalt, elég régen. Nem beengedni kell egy rég halott embert az életedbe, hanem az életéből a számodra követhetőt példaértékűnek tekinteni és azt követni.
A jézusi úton járás egészen mást jelent, mint az, amit te írtál. EGÉSZEN mást! És semmi köze a vakhithez és a vakbuzgó vallásokhoz.
Semmi koze nincs a torvenyek betartasahoz Jezusnak az eletunkbe engedesehez. :((
Szomoru, hogy van ahol ezt tanitjak. :(
Borulj terdre, band meg buneid es megtero imaban kerd, hogy foglalja el szived. Meglasd, a Szent Szellem segit majd. De sajat magadtol nem leszel soha a kozeleben sem, nem is ertem miert tanitanak Biblia ellenes tanitasokat masok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!