J. Tanúi mi is lenne a ti küldetésetek?
Miért nem azt teszitek amit Jézus adott parancsba.
Hirdessetek! És ne ítélkezzetek...
Tanítsatok! És ne javítsatok...
Isten soha nem kérte a népét,hogy vegye fel a nevét! Se 6000 évvel ezelőtt és se most...
Azért kaptunk egy emberi nevet,hogy e név által kerüljünk az Atyához.
Nekünk Jézus neve jelenti az örök életet!
Egy hamis nevet bálványoztok!
Ne tegyétek...
Nem vagyok tanú, csak pár ideillő igeszakaszt szeretnék megosztani a kedves olvasókkal:
"És nincsen senkiben másban idvesség: mert nem is adatott emberek között az ég alatt más név, mely által kellene nékünk megtartatnunk."
Apostolok Cselekedetei 4:12
A farizeusok, a Jézus nevében történő igehirdetést tiltották:
"De hogy tovább ne terjedjen a nép között, fenyegetéssel fenyegessük meg őket, hogy többé egy embernek se szóljanak ebben a névben."
Apostolok Cselekedetei 4:17
"...Nem megparancsoltuk-é néktek parancsolattal, hogy ne tanítsatok ebben a névben?..."
Apostolok Cselekedetei 5:28
-------------------------------
Efézusbeliekhez írt levél » 1. fejezet:
21 Felül minden fejedelemségen és hatalmasságon és erőn és uraságon és MINDEN NÉVEN, MELY NEVEZTETIK NEMCSAK E VILÁGON, HANEM A KÖVETKEZENDŐBEN IS:
22 És mindeneket vetett az Ő (Jézus) lábai alá, és Őt (Jézust) tette mindeneknek fölötte az anyaszentegyháznak fejévé,
23 Mely az Ő teste, teljessége Ő néki, aki mindeneket betölt mindenekkel.
Filippibeliekhez írt levél » 2. fejezet:
9 Annakokáért az Isten is felmagasztalá Őt, ÉS AJÁNDÉKOZA NÉKI OLY NEVET, AMELY MINDEN NÉV FÖLÖTT VALÓ;
10 HOGY A JÉZUS NEVÉRE MINDEN TÉRD MEGHAJOLJON, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké.
11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére.
A hozzá szóló utolsó mondatát emelném ki:
Jézus Krisztus Úr az Atya dicsőségére.
Kérdé:
-Kinek a dicsőségére Úr Jézus?
Hamis név?
Ezt Te sem gondolhatod komolyan.
A bibliában bizonyított, hogy a Jehova név nem hamis,
S Jézus az atya Isten nevének a megszenteléséért tanította imádkozni a követőit. Mert Jehova neve lett bemocskolva az Éden kertben és nem Jézus neve. Jehova uralmát kérdőjelezte meg Sátán nem Jézusét.
Jézus nem rendelkezik saját hatalommal és nem lenne király sem, ha Jehova nem adományozta volna ezt a kiváltságot neki.
Mi királyunknak ismerjük el Jézust, mint Jehova egyszülött fiát, mert így helyes,
A mindenható Isten pedig nem Jézus hanem az apukája, aki soha nem fog teljes hatalom átadást adni a Fiának, ezt is csak ezer évre kapta,
s minden név felett, De nem Jehova felett, mert ez a vers is bizonyítja, hogy Isten nincs alárendelve Jézusnak, soha nem is lesz, és nem is fog. De Jézus igen az Ő feje az Atya akit Jehovának hívnak a Magyar nyelvben.
(1Korintusz 11:3) . . .a Krisztus feje pedig az Isten.
Tehát Jézus alárendeltségben van.
(1Korintusz 15:27, 28) 27 Mert az Isten „mindent a lába alá vetett”. De amikor azt mondja, hogy ’minden alá lett vetve’, nyilvánvaló, hogy annak kivételével, aki neki mindent alávetett. 28 Mikor pedig minden alávettetett neki, akkor maga a Fiú is aláveti magát Annak, aki neki mindent alávetett, hogy az Isten legyen minden mindenkinek.
Ez a vers pedig Ti ellenetek beszél szintén, nem mi találtuk ki, benne van a Bibliátokban-
Miért nem azt teszitek amit Jézus parancsolt?
Te teszed?
Mert Én igen, minden nap.
Része vagy a világnak? -Mert Jézus követői nem része ennek a világnak.
Prédikálsz? Hirdeted Jézus messiási királyságát, képzel Tanítványokat, hogy megtartsák amit Jézus parancsolt?
Az Atyához akarsz kerülni?
Ki az Atya? Mert ha Jézus a közben járó az Atya és az emberek között, akkor Nem Jézus az Atya.
Jézus nem fog saját magához közben járni, és Jézus Isten jobbján ül, tehát nem Ő az Atya.
S az előttem szóló is leírta, hogy a versek a bibliában ellent mondanak a Te szavaidnak.
Katy Weaver
Hagyd testvér, ezek vakok és süketek. Kiképezték őket rendesen a témának a terelésére, amint látod nem foglalkoznak a felsorolt igékkel, hanem egy egyéni, irreális értelmet erőltetnek arra a kettőre, amire tudnak. Sajbáld inkább őket, mert ezek, akik egész nap itt lógnak, kaptak már annyi információt, amikből az önálló gondolatnak el kellett volna indulni, de amint látod velük a Szent Szellem sem bír. :(
Van, amikor az ördög győz némely egyén felett.
"AZ ATYAISTEN DICSŐSÉGÉRE..." Hol látjátok itt ti azt a nevet amit használtok? Azt írja netán,hogy «az Atyaisten nevének dicsőségére»? Nem,nem azt írja! Egyébként meg én ugyan azt írtam amit a Bibliában is olvasunk,Jézus neve által kerülünk az Atyához. Nem lehet kikerülni az Ő nevét. Az Atya nem a SAJÁT nevét adta hanem egy olyan nevet kaptunk ami fölötte áll minden NÉVNEK MENNYEN ÉS FÖLDÖN! ÉS EZ AZ ATYA KÍVÁNSÁGA!
Ti milyen nevet használtok,ki mondta nektek,hogy felvegyétek azt a nevet ami HAMIS ÉS HELYTELEN! Írja valahol ezt a Biblia?
És Katy, csakhogy megnyugtassalak elárulom neked,hogy én azt teszem amit Jézus parancsolt. Hirdetem a jóhírt ahol csak tudom,és tanítok annak aki akarja,hogy tanítva legyen . De ennél többet semmit mást nem teszek.
Bár ebben az esetben a Máté 7:6-ot kellene alkalmazni, mivel hívő emver vagy egy picit kívételt teszek veled, hogy választ kaphass őszintének tűnő kérdésedre:
"Ti milyen nevet használtok,ki mondta nektek,hogy felvegyétek azt a nevet ami HAMIS ÉS HELYTELEN! Írja valahol ezt a Biblia?"
A hamisnak nevezett név így hangzik a Károli féle Bibliában:"Hogy megtudják, hogy te, akinek neve Fehova, egyymagad vagy felséges Isten az egész földön" Zsoltárok 83:19
Gondolkodj el azon, miér haragszol Jézus Atyjára Jehovára? Miért nem akarod elfogadni, hogy Neki ez a neve, amit Maga közöl a Szava által?
Tudod, hogy sok millió társad van, sajnos, ebben? Pedig a Biblia azt is leírja, mi fog történni azokkal, akik nem ismerik el Jehovát. Erről ír, szintén a Zsoltárok könyve 83:17,18 verse.
Ami a kérdésed második részét illeti, nem mi vettük föl Jehova nevét, Ő hozott létre Krisztus föbdönléte után egy népet az ő NEVÉNEK. Aki akar, te is, én is, más is, csatlakozhaz ehhez a néphez. (Persze nem kötelező, a szabaad akaratot Isten nem korlátozza ma sem.)
Így ír erről a Biblia: "Cselekedetek 15:14 Simeon részletezte, hogyan fordította először az Isten a figyelmét a nemzetekre, hogy népet szerezzen közülük a nevének." Figyyeld meg kérlek, Péter apostol azt írja, a "nemzetek" közül" Mert addig az izraeliták volt Isten választott népe, aki a nevéről neveztetett, és erről tanuskodtak is, (persze nekik nem úgy kellett, mint a maai tanúinak).( „Ti vagytok az én tanúim . . . , igen, szolgám, akit kiválasztottam” – mondta Isten Izrael nemzetének (Ézsaiás 43:10).
Jó lenne megtudni a véleményedet, ha te nem szereted Jehovát, nem ismered el, az általa ismertetett nevét, miért haraagszol azokra, akik ezt megteszik?
Hidd el, egyetlen Jehova Tanúja sem haragszik rád ezért, és soha nem támadra rád úgy, ahogyan azt te, itt teszed. Miből fakad ez a mérhetetlen útálat?, gyűlölet?,...nem is tudom minek nevezzem, ami a soraidból árad. Hol marad a felebaráti szeretet?, és a kölcsönös tisztelet? Szerinted? :)
Ha a közelemben lennél, én szívesen beszélgetnék veled ezekről a kérdésekről is:)
De elsősorban magadban kellene ezeket tisztáznod:)
Üdvözöllek.
Lukács 14 (12-14)
12. Monda pedig annak is, aki őt meghívta: Mikor ebédet vagy vacsorát készítesz, ne hívd barátaidat, se testvéreidet, se rokonaidat, se gazdag szomszédaidat; nehogy viszont ők is meghívjanak téged, és visszafizessék néked.
13. Hanem mikor lakomát készítesz, hívd a szegényeket, csonkabonkákat, sántákat, vakokat:
14. És boldog leszel; mivelhogy nem fizethetik vissza néked; mert majd visszafizettetik néked az igazak feltámadásakor.
Kedves kérdező
Nincsen küldetésünk, feladatunk van.
Noénak bárkát kellett építenie, ha túl akarta élni az özönvizet. Akarta. Építette. Megmenekült.
Ma nekünk, ma élő embereknek szintén adtak feladatot, és el kell végeznünk, ha túl akarjuk élni Isten ítéletét.
Máté 24:14
Máté 28:19,20
Nem kötelező, csak aaki akarja. Mi akarjuk. Tesszük. Reméljük, megmenekülünk.
"Egy hamis nevet bálványoztok!
Ne tegyétek" - hamarosan ki fog derülni, igazad van-é? Csak figyelj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!