Mikor teljesedik be pontosan a jehovások próféciája ami valami világvége és csak ők élik túl?
Mér kellett lepontozni a válaszom? :)
Ha egyszer esett piros hó, akkor esett. Hogy már az igazságért is lenullázzák az embert.... :))))
A jehovások 1975 óta nem mernek konkrétan nyilatkozni, mivel az volt a sokadik csúfos hazugságuk a világvégét illetően.
Megfélemlítés?
Na ne viccelj, csak nem gondoltad,
Ez nem nem megfélemlítés,
Én nem tehetek ellene semmit, csak felhívtam a figyelmét, hogy vegye komolyan, mert ez nem játék,
Egyébként azt csinál amit akar.
A 11-es válaszolónak pedig.
Már többször leírtuk a a vak szemeknek, hogy Jehova Tanúi nem jelentettek világ végét konkrétan, mert ilyet nem is tehettek, mivel azt senki nem tudja.
akik 1975-re várták a véget, azok egy cikket félre értelmeztek, magán akcióba kezdtek és amikor nem úgy lett ahogy gondolták, hogy a Tanúk becsapták őket.
Még ma is élnek olyanok akik akkor ott voltak és Tanúk voltak, és még most is itt vannak, és elmondták ezt a történetet, s érdekes, hogy ez csak Magyarországon játszódott le, máshol nem vádolják a Tanúkat ilyesmivel.
Úgy hogy hagyjuk már ezt a felesleges vádaskodást.
Katy Weaver
JEHOVA TANÚI TÉVES IDŐPONTOKRA VÁRTÁK A VILÁGVÉGÉT?
Igen, voltak téves elképzeléseink arról, hogy mikor jön el a vég. Jézus első századi tanítványaihoz hasonlóan velünk is előfordult, hogy egy prófécia beteljesedését korábbra tettük, mint ahogy azt Isten jónak látta beteljesíteni (Lukács 19:11; Cselekedetek 1:6; 2Tesszalonika 2:1, 2). Egyetértünk A. H. Macmillannel, aki jó néhány évnyi keresztény szolgálattal a háta mögött ezt mondta: „Megtanultam, hogy el kell ismernünk a hibáinkat, és folytatnunk kell a kutatást, hogy még jobban megértsük Isten Szavát.”
Forrás : [link]
Katy saját oldalatok írja hogy volt...
Nem csak Magyarországon írják hogy voltak hamis világvége időpontok.
Téves elképzelések voltak, próféciákat illetően, ahogy az apostoloknak is.
De ez nem azt jelenti, hogy bejelentették a világ végét konkrét dátummal.
Nem ugyan az a kettő.
A találgatások, és a konkrétizálások között van különbség.
Persze ezt jól fel lehet támadási felületnek használni, a Tanúk ellen, Milyen jó hogy az ennél nagyobb hibákat elkövető "vallások" pedig még csak fejmosást sem kapnak, mikor ember életekbe kerültek a Tévedéseik
Katy Weaver
Katy.
Persze lehet így meg úgy csavarni. Ez nem változtat azon a tényen hogy voltak téves elképzeléseitek a világvégét illetően.
Pontosan mire is célzol más vallásoknál ? Ha valakit/valakiket vádolsz illene leírni mivel.
Bocsánat elfelejtettem.
JEHOVA TANÚI TÉVES IDŐPONTOKRA VÁRTÁK A VILÁGVÉGÉT?
Ott van hogy időpontok nem felvetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!