Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor teljesedik be pontosan...

Mikor teljesedik be pontosan a jehovások próféciája ami valami világvége és csak ők élik túl?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 12:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Mér kellett lepontozni a válaszom? :)

Ha egyszer esett piros hó, akkor esett. Hogy már az igazságért is lenullázzák az embert.... :))))

A jehovások 1975 óta nem mernek konkrétan nyilatkozni, mivel az volt a sokadik csúfos hazugságuk a világvégét illetően.

2014. márc. 10. 23:16
 12/27 anonim ***** válasza:

Megfélemlítés?

Na ne viccelj, csak nem gondoltad,

Ez nem nem megfélemlítés,

Én nem tehetek ellene semmit, csak felhívtam a figyelmét, hogy vegye komolyan, mert ez nem játék,

Egyébként azt csinál amit akar.

A 11-es válaszolónak pedig.

Már többször leírtuk a a vak szemeknek, hogy Jehova Tanúi nem jelentettek világ végét konkrétan, mert ilyet nem is tehettek, mivel azt senki nem tudja.

akik 1975-re várták a véget, azok egy cikket félre értelmeztek, magán akcióba kezdtek és amikor nem úgy lett ahogy gondolták, hogy a Tanúk becsapták őket.

Még ma is élnek olyanok akik akkor ott voltak és Tanúk voltak, és még most is itt vannak, és elmondták ezt a történetet, s érdekes, hogy ez csak Magyarországon játszódott le, máshol nem vádolják a Tanúkat ilyesmivel.

Úgy hogy hagyjuk már ezt a felesleges vádaskodást.

Katy Weaver

2014. márc. 11. 00:06
 13/27 anonim ***** válasza:
Már sokszor beteljesedett VOLNA,csak Jehova mindig megváltoztatta az időpontot.És ez mindig is így fog fojtatódni,amíg lesz Jehova tanúi vallás,mert az élén álló vezetők a végtelenségig fognak hazudozni.Sorry a tanúktól,de ez van.
2014. márc. 11. 08:23
 14/27 anonim ***** válasza:
Katy,most olvasom a hozzászólásodat.Ha ez tényleg így van,hogy a vezetők nem jelentettek ki konkrét időpontot,akkor bevallom,hogy én is tévedtem,mert ennek az ellenkezőjéről tudtam....Mondjuk önmagában a világvége elmélet továbbra is hazugságnak tartom.És gyanítom,hogy a vezetők részéről tudatos,tehát ők nem hisznek benne(legalábbis a többségük)csak egy hatásos nyáj terelő eszköz.
2014. márc. 11. 08:31
 15/27 anonim ***** válasza:

JEHOVA TANÚI TÉVES IDŐPONTOKRA VÁRTÁK A VILÁGVÉGÉT?

Igen, voltak téves elképzeléseink arról, hogy mikor jön el a vég. Jézus első századi tanítványaihoz hasonlóan velünk is előfordult, hogy egy prófécia beteljesedését korábbra tettük, mint ahogy azt Isten jónak látta beteljesíteni (Lukács 19:11; Cselekedetek 1:6; 2Tesszalonika 2:1, 2). Egyetértünk A. H. Macmillannel, aki jó néhány évnyi keresztény szolgálattal a háta mögött ezt mondta: „Megtanultam, hogy el kell ismernünk a hibáinkat, és folytatnunk kell a kutatást, hogy még jobban megértsük Isten Szavát.”

Forrás : [link]

Katy saját oldalatok írja hogy volt...

Nem csak Magyarországon írják hogy voltak hamis világvége időpontok.

[link]

2014. márc. 11. 08:32
 16/27 anonim ***** válasza:
8-as!!! Király vagy! Kb. ennyit érnek a vallások és ennyire kell komolyan venni ostoba jóslataikat!!! Ha a Bibliába ez lett volna benne, most ez lenne a tótum-faktum. De ez még könnyebben értelmezhető, mint az a sok zagyvaság.
2014. márc. 11. 10:03
 17/27 Mulder614 ***** válasza:
21%
Vesd össze a bibliai próféciákat és látni fogod hogy minden végidőről szóló prófécia teljesedik. Sőt. A vége felé közeleg!
2014. márc. 11. 11:41
 18/27 anonim ***** válasza:
24%

Téves elképzelések voltak, próféciákat illetően, ahogy az apostoloknak is.

De ez nem azt jelenti, hogy bejelentették a világ végét konkrét dátummal.

Nem ugyan az a kettő.

A találgatások, és a konkrétizálások között van különbség.

Persze ezt jól fel lehet támadási felületnek használni, a Tanúk ellen, Milyen jó hogy az ennél nagyobb hibákat elkövető "vallások" pedig még csak fejmosást sem kapnak, mikor ember életekbe kerültek a Tévedéseik

Katy Weaver

2014. márc. 11. 12:41
 19/27 anonim ***** válasza:

Katy.

Persze lehet így meg úgy csavarni. Ez nem változtat azon a tényen hogy voltak téves elképzeléseitek a világvégét illetően.

Pontosan mire is célzol más vallásoknál ? Ha valakit/valakiket vádolsz illene leírni mivel.

2014. márc. 11. 13:09
 20/27 anonim ***** válasza:

Bocsánat elfelejtettem.

JEHOVA TANÚI TÉVES IDŐPONTOKRA VÁRTÁK A VILÁGVÉGÉT?

Ott van hogy időpontok nem felvetés.

2014. márc. 11. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!