Világvége. De miért?
Sokszor, sokféle képen tettek fel kérdéseket ezzel a témával kapcsolatban. Elég sokan viccet csinálnak belőle.
Mégis miért foglalkoztat ez a téma ennyi embert?
Na most kérem a viccelődőket, menjenek más kérdéshez.
Nem tudom. Engem például nagyon nem érdekel.
Bár a világ sora érdekel és nem kívánom senkinek a halálát.
De globális babonák/rágalmak/tippek nem izgatnak. (bár ezekkel sem árt tisztában lenni, hogy tudjad mi járhat az utcán a másik fejében).
Szerintem pusztan a halalfelelem. A "vilagvege" joslatok altalaban valami nagyon kozeli idopontra vonatkoznak, az ember pedig fel a kozeli halaltol.
Peldaul vilagveget josolnak "masfel ev mulva", az egyszeru ember pedig beijed, hogy "jaj, masfel ev mulva megpusztulok" - es probal bizonyossagot szerezni, hogy igy lesz-e, vagy sem.
Ezert nepszeru a tema. Ha a "vilagvege" pl a 2500-as evre lenne megjosolva, a kutya se kerdezoskodne felole.
Valami izgalmat csempész a legtöbb erre hajlamos ember unalmas kis életébe.
Van miről beszélni a többiekkel...
Együtt körmöt rágni és tudni,hogy úgy se fog bekövetkezni (mert miért is történne meg).
Valahol ez egy bizarr menekülésvágy a jelen rideg,embertelen,személytelen valóságától...
...minden kor embere számára.
Variációról variációra,újra és újra leírja a Homo Sapiens...
"Mégis miért foglalkoztat ez a téma ennyi embert? " Öhm, mert világvége? Ahogy nem igazán tud izgatni, ahogy a Föld másik felén Steve utolsó lélegzeteivel küszködik, úgy sokkal nagyobb tömegeket tud foglalkoztatni 7 milliárd ember halála.
"Elég sokan viccet csinálnak belőle." Nem véletlen, hogy sokan viccet csinálnak belőle, ugyanis olykor tényleg eléggé nevetséges elméletekkel jönnek elő egyes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!