Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Álmomban eljött értem a...

Álmomban eljött értem a Sátán. Lehet ez azért, mert megkérdőjeleztem a létezését?

Figyelt kérdés
Istenfélő ember vagyok,folyamatos "kapcsolatban" állok Istennel,ami azt jelenti,hogy sokat "beszélgetek" vele a nap folyamán.Tudom,hogy vele együtt a Sátán is létezik,csak valami miatt ezt nem vagyok képes elhinni,nem fogja fel az agyam.Pár napja egy pár barátomnak elmondtam.Múlt éjjel egy hosszú,folytatásos álmom volt,amiben eljött értem.Ellenkeztem minden erőmmel,fel akartam ébredni(mert általában tudom,ha álmodok) és sikerült is.Fél órát ébren voltam,nagyon féltem,mert annyira valóságos volt és mikor vissza aludtam,az egész folytatódott.Nagyon szörnyű volt.Lehetséges,hogy így akarta tudtomra adni,hogy létezik?
2014. márc. 10. 09:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ilyen velem is volt, nem rég tértem meg és a sátán iylenkor megtámad. Ha hivő és istenfélő vagy ez azért van, mert a démonok, gonosz szellemek próbálnak eltéríteni. Nekem is vannak démonikus rémálmaim. A démonok néha megmutatják magukat, csábítanak vissza a világba. De ettől nem szabad félni, hiszen a Biblia írja nagyobb az aki bennünk van, mint aki a világban van. Imádkozni kell nem megilyedni, kérni Jézustól a szabadítást. Saját magad, gyülekezeted, de más testvér is imádkozhat, végezhet szabadító szolgálatot.

Viszont a Sátán akkor is megmutatja magát, ha valaki sokat foglalkozik okkult dolgokkal, és teljesen behálózza. A lényeg, hogy Krisztushoz kell fordulni, elhagynmi megbánni bűneinket, megtérni és megszabadul az ember.

2014. márc. 11. 10:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb hasonló élményed lesz akkor hívd segítségül Jézust. Akkor többet nem fog visszajönni egy ideig. Ezt tapasztalatból mondom. És azt is hogy kivétel nélkül mindig segíteni fog ha hívod, legalábbis ilyen esetben amikor egy gonosz lélek ellen kérsz segítséget.

Arra vonatkozólag meg hogy írtátok hogy a sátánnak az a terve hogy eltitkolja a létezését ez igaz, de ez csak az egyik stratégiája. Ha valakit ezzel nem tud becsapni akkor azt igyekszik mindenféle más módon is gyötörni. Meg Isten néha megengedi az embernek hogy felismerje a gonosz lelkeket és ilyenkor fel kell fedniük magukat. Szerintem a te esetedben is ez történt. Azért engedte meg Isten hogy találkozz vele mert fontos hogy ne kételkedj a létezésében. (ha nem hiszel benne akkor nem tudsz ellene védekezni)

És még egy dolgot hadd mondjak: ha sokat imádkozik valaki akkor egy idő után rutinszerűen hívja segítségül Jézust a bajban (akár álmában is). Erre jók többek között az ismétlődő imák.

2014. márc. 11. 13:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat,hasznosak voltak.
2014. márc. 11. 14:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen. :)

Azt írtad hogy a gonosz lélek kimondottan érted jött álmodban. Ez mit jelent? Miért nem csak simán azt írtad hogy megjelent álmodban vagy hogy odajött? Tehát miből gondolod hogy érted jött?

(Ha el akar vinni akkor mondd neki hogy már késő mert Istené vagy :))

2014. márc. 11. 14:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hidd el nekem, Sátán okosabb és elfoglaltabb annál, hogy téged nyaggasson :)

2014. ápr. 21. 16:34
 16/16 anonim válasza:

Tudom régi poszt,de hátha van itt vki.

Azt álmodtam hogy egy láthatatlan erő próbálja kitépni a karjaimból a kisbabámat,kiabálok de az apja is már csak akkor ebred mire elmegy ez a láthatatlan erő.

Három hónapos a kicsikém és most nagyon félek.

2020. jan. 16. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!